Bursaspor Lima’ya İmzayı Attırdı!

Bursaspor’un Portekiz ekibi Estoril’den kiralık olarak renklerine bağladığı Allano Lima, yeşil beyazlı ekiple 1 yıllık sözleşme imzaladı.

30.07.2018-16:50 - (Son Güncelleme: 30.07.2018-16:49) Bursaspor Lima’ya İmzayı Attırdı!

Bursaspor, Estoril’den satın alma opsiyonu ile kiraladığı 23 yaşındaki Allano Lima ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Özlüce Tesisleri'nde gerçekleşen imza töreninde açıklamalarda bulunan Bursaspor Başkanı Ali Ay, transferde 3 oyuncuyu daha kadrolarına katmak istediklerini ve aceleci davranmadıklarını söyledi.

Transfer konusuna ilişkin, "Sokağa atacak paramız yok" diyen Başkan Ali Ay, Lima'nın sözleşme bilgileri hakkında da konuştu. Başkan Ay, "Kiralama bedeli olarak Estoril’e 350 bin euro ödeyeceğiz. Oyuncunun satın alma opsiyonu ise 2 milyon 500 bin euro. Futbolcu da yıllık 300 bin euro alacak. Eğer Lima’nın bonservisini almazsak ve başka bir Türk takımına transfer olursa transferin %20’si Bursaspor’a ait olacak. Oyuncuyu transfer etmemiz halinde ise ilk yıl 480 bin euro, ikinci yıl 540 bin euro, üçüncü yıl 600 bin euro kazanacak. Ayrıca Lima’nın sözleşmesine serbest kalma maddesi de ekledik. Oyuncunun sözleşmesinde 8 milyon euro karşılığında serbest kalma maddesi var. İnşallah bu rakamlara ulaşır. Allah utandırmasın, kendisine güveniyoruz. İnşallah bundan sonra da güzel şeyler olacak. İnşallah başarılı bir yıl geçirir ve bizim oyuncumuz olur” ifadelerini kullandı.

İmza töreninde açıklamalarda bulunan yeni transfer Lima ise "Bursaspor’a gelmek benim adıma büyük bir mutluluk. Sosyal medya üzerinden bana ulaşan taraftarlara teşekkür etmek istiyorum. 1 yıllık bir anlaşma fakat burada kalmak adına elimden gelen çabayı göstereceğim. Bugün tüm takım arkadaşlarımla buluşacağım. Elimden gelenin en iyisini yapacağım ve Bursaspor için en iyi biçimde çalışacağım.” şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal