Bursaspor Ateş Püskürdü! Çok Sert İfadeler!

Fenerbahçe ile Bursaspor arasında Ülker Stadı’nda oynanan ve ev sahibi ekibin 2-1 kazandığı karşılaşma sonrası Bursaspor camiasının maçın hakemi Fırat Aydınus’a tepkisi sürüyor.

07.05.2018-14:34 - (Son Güncelleme: 07.05.2018-14:23) Bursaspor Ateş Püskürdü! Çok Sert İfadeler!

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Fenerbahçe deplasmanına konuk olan ve karşılaşmadan 2-1 mağlubiyetle ayrılan Bursaspor’da maçın hakemi Fırat Aydınus’a büyük tepki var.

"BU TİYATRODAN MEMNUN KALMADIK"

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Parlakalp, "Bu tiyatrodan memnun kalmadık" ifadesini kullanırken "Umarım bu tiyatrodan hepiniz memnun kalmışsınızdır. Biz Bursaspor olarak pek memnun kalmadık. Bilgimiz dahilinde olmayan bir tiyatroda yer almak hiç hoşumuza gitmedi. Karşılaşmayı zaten 12'ye 11 oynuyorduk ancak son dakikalarda bir oyuncumuz atılınca 12'ye 10 kalmamız bizi biraz etkiledi. Kusura bakmasınlar ancak bu şekilde etkilendik. Bazıları eğer bir şeylerin hizmetkarı olacaksa futbolun hizmetkarı olsunlar, başka bir olgunun değil" şeklinde konuştu.

Bursasporlu oyuncuların ellerinden gelen tüm çabayı gösterdiğini belirten Parlakalp, "Bu karşılaşmada oynanan bu tiyatrodan memnun kalmadık. Son dakikada verilen uzatmayı gördünüz; 9 değil 99 dakika olsa da biz gol yiyinceye dek bu uzatmanın süreceğini zaten biliyorduk. Çocuklar ellerinden geleni yaptı, çok üzgünüz. Sıkıştığı her durumda Bursaspor'un tertemiz şampiyonluğuna laf söyleyenler bu karşılaşmada son dakikalarda ayakları titrerken umarım ne kadar büyük bir camiaya ve tertemiz bir şampiyonluğa laf ettiklerinin farkına varmışlardır" değerlendirmesinde bulundu. 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal