Bursaspor Ağır Yaralı!

TFF 1.Lig’in 24. Hafta maçında Bursaspor kendi evinde Altay’ı konuk etti.

28.02.2020-10:20 - (Son Güncelleme: 28.02.2020-10:16) Bursaspor Ağır Yaralı!

TFF 1.Lig’in 24. Hafta maçında Bursaspor kendi evinde Altay’ı konuk etti. Timsahlar 2-0 geriye düşmesine rağmen 2-2’yi buldu ve sahadan 1 puan ile ayrıldı.

Fanatik Gazetesi spor yazarı Yunus Altun ise mücadeleyi değerlendirdi.

1. Lig’de nefes kesen hafta içi mesaisinin son maçı Bursa’daydı. Timsah’ın konuğu, sezon başındaki hocası Yalçın Koşukavak’ın başına geçtiği Altay’dı. İki takım için de kayba tahammül olmayan maçın heyecanlı geçeceği daha ilk düdükten itibaren belliydi. Tempo ve mücadele müthişti. Maçın başında Serdar Özkan’ın pasında altıpastan Seleznov yüzde yüzü kaçırdı. Altay’da ise Turgut’un pasında Putsila yakaladığı fırsatı affetmedi, takımını öne geçirdi.

Golle morallenen Altay, Kappel’in getirdiği topla farkı artırma şansını yakaladı, Paxiao farkı 2’ye çıkardı. Bursaspor iki farklı geriye düşmesinin ardından risk aldı. Seleznov farkı 1’e düşürdü, devreye 2-1 mağlup girdiler. İkinci yarı Timsah’ın baskısı arttı. Duran toptan Kubilay skoru eşitledi. Altay ise takım halinde geri çekildi. Kontraları kovaladı.

Bursaspor ise 3. bölgede üretken olmayı başaramadı. 90’da Recep’in şutu üst direkte patladı. Altay ise 90+5’te galibiyetin kıyısından döndü. Koskoca ikinci devre Bursa tek kale oynasa da savunma setini aşamadı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal