Burnley'den Vedat Muriç Açıklaması!

Fenerbahçe'nin Kosovalı golcüsü Vedat Muriqi'nin peşinde olduğu konuşulan Premier Lig ekibi Burnley'de teknik direktör Sam Dyche açıklama yaptı

18.01.2020-17:09 - (Son Güncelleme: 18.01.2020-17:10) Burnley'den Vedat Muriç Açıklaması!
Fenerbahçe'nin Kosovalı forveti Vedat Muriqi'nin peşinde olduğu söylenen Premier Lig takımı Burnley'de teknik adam Sam Dyche'den açıklamalar geldi.

Dyche, Muriqi'nin ücretini karşılayabilecek düzeyde olmadıklarını söylerken, "Muriqi'nin transferi mümkün değil, birçok başka şeyin de mümkün olmadığı gibi ama bu kesinlikle mümkün değil. Bu hikayenin çok güçlü olduğundan emin değilim, 20 milyon euro, 25 milyon euro gibi rakamlar, benim hayallerimin dışında" dedi.

Birçok futbolcuyla transfer haberlerinde isimlerinin olduğunu söyleyen kaydeden teknik direktör, "Çok fazla oyuncuyla ilişkilendiliyoruz. Premier Lig'de kalma süremiz uzadıkça, bu iş daha da dramatikleşiyor. Kağıt üzerinde transfer kolay ancak futbol dünyasında o kadar kolay değil. Ben her konuda yardımcı olacak bir oyuncu isterim ancak bunu bulmak da kolay değil" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'ye bu sezon başında Rizespor'dan transfer olan 25 yaşındaki forvet, ligde oynadığı 16 karşılaşmada 10 gol ve 3 asist yaptı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal