'Burak Yılmaz'ı Çok Beğeniyorum'

Alanyaspor’un yıldız golcüsü Papiss Cisse, TamSaha dergisine özel açıklamalarda bulundu.

02.03.2020-16:24 - (Son Güncelleme: 02.03.2020-16:41) 'Burak Yılmaz'ı Çok Beğeniyorum'

Alanyaspor’un yıldız golcüsü Papiss Cisse, TamSaha dergisine özel açıklamalarda bulundu.

Burak Yılmaz’ı Çok Beğeniyorum
“Burak Yılmaz'ı çok beğeniyorum. Ligin iyi bir golcüsü. Aynı zamanda Çin'de de karşılıklı oynadık. Şanghay derbisinde iki kez karşılaştık. Zaten Türkiye'de kendisini kanıtlamış, ekstra bir şey göstermesine gerek yok. Sahada yaptıkları çok hoşuma gidiyor. Oyun stili çok iyi.”

Türkiye’de Beni Çok Zorlayan Oyuncu Var
90 dakika ensenizde birinin nefesini hissetmek, sürekli sizi bozmaya çalışan birisiyle boğuşmak kolay değil. Arkanızda sürekli en az 1.80, 1.90 boyunda birisi var. Zorlanıyoruz tabii ki. Türkiye'de beni zorlayan çok oyuncu var. Hiçbirisine karşı kolay bir mücadele vermedim. Direkt şu oyuncu diyemem. Gerçekten herkes oynadığı maçın hakkını verdi.

Hatem Ben Arfa’yı Çok Beğeniyorum

Hatem Ben Arfa Onun yetenekleri beni gerçekten etkilemişti.
Önümüzde Avrupa Şampiyonası var ve Türkiye de turnuvanın açılışını yapacak. Ülkemizde forma giyen bir golcü olarak Millî Takımımız sence bu turnuvada neler yapar?

Elbette bu turnuvada olmak, oraya katılma hakkını kazanmak gerçekten takdire şayan. Orada mücadele etmiş bütün futbolcuları tebrik etmek lâzım. Özellikle Türkiye'nin zorlu bir gruptan çıkmış olması büyük başarı. Orada iyi işler çıkaracaklarına inanıyorum. Keza bizim takımımızdan da bir arkadaşımız var. Merih var biliyorsunuz. Çok yetenekli oyuncular var. Mutlaka orada güzel işler başaracak Türk Milli Takımı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal