Burak Yılmaz’dan Trabzonspor Açıklaması! Takımdan Ayrılıyor Mu?

Transfer döneminin gözde isimlerinden Burak Yılmaz, Trabzonspor’daki geleceğine ilişkin açıklamalarda bulundu.

26.06.2018-11:14 - (Son Güncelleme: 26.06.2018-11:13) Burak Yılmaz’dan Trabzonspor Açıklaması! Takımdan Ayrılıyor Mu?
Trabzonspor’un golcü futbolcusu Burak Yılmaz, Trabzonspor’daki durumu ve kariyerine ilişkin açıklamalar yaptı.

Tecrübeli oyuncu, Trabzonspor'dan ayrılacağına ilişkin haberler hakkında "Benim önceliğim Trabzonspor’da problemsiz bir biçimde yoluma devam etmek. Asla önceliğim ayrılmak falan olmadı." ifadelerini kullandı.

İşte Burak Yılmaz’ın açıklamaları:

"Takım adı vermeyeyim. Yurt içinden ve yurt dışından tabii ki teklifler alıyoruz. Zaten bana gelen teklifin ötesinde kulübümüze gitmiş bir şey mevcut. Takımımla anlaşılması halinde diye bana da gelinmiştir. Ancak her zaman söyledim, benim önceliğim Trabzonspor’da problemsiz bir biçimde yoluma devam etmek. Asla önceliğim ayrılmak falan değildi. Benim istenmem gayet doğal fakat bunun doğru zeminlerde konuşulması gerektiğini söylüyorum. İletişim doğru şekilde kurulmalı. Ben her zaman vurguladığım gibi Trabzonspor'da kupa kaldırmak istiyorum; kenti ve insanını seviyorum. Artık tasarruf kulübümüzde" şeklinde konuştu.

“3 YILLIK SÖZLEŞMEM VAR, SEVEREK VE İSTEYEREK GELDİM”

"Söylediğim iddia edilen, benim ağzımdan yazılan çizilen tüm her şey yalan. Bunu vurgulamak isterim. Hiç hoş şeyler değil tabi ki hakkımda sürekli iddialar ortaya çıkması. Her gün hemen hemen Burak Yılmaz ile ilgili konuşulması hoş olmadı. Buna çok üzüldüğümü belirtmem gerek. Kötü bir iletişimle başlamak hoş değildi. Büyüklerime saygısızlık etmek istemem, sonuçta mevki ve yaş olarak benim büyüğüm insanlar. Bana yakışmaz. Fakat merak edilen birkaç şeyi de belirtmem gerek. Önümüzde uzun bir dönem var. Benimle ilgili bir kaos ortamı da yok aslında. 3 yıllık kontratım var. Çok severek ve isteyerek geldim, varlığımın da problem teşkil edeceğini sanmıyorum. Problem çıkaracak son kişiyim hatta, problemli değilim. Bu camiayı en çok sevenlerden biri benim. Takım için yapılması gereken ne varsa yapan bir insanım, yapılmayacakları dahi yapmış insanım. Geçmişte ve şu an yaptıklarım ortada."

“FUTBOLUN AŞK OLDUĞU ŞEHİR KÜÇÜLMEYE GİTMEZ”

"Kulübümüzün politikasına ilişkin elbette yorumda bulunamam fakat Trabzonspor’u seven, içini bilen bir insan olarak şunu söyleyebilirim; küçülme diye bir durum Trabzonspor’da olmaz, olamaz. Futbolun bir aşk olduğu şehirde bu asla mümkün olamaz. Trabzonspor her kulvarda kupa, şampiyonluk ve en iyisi adına oynar. Küçülme ile Trabzonspor aynı cümlede geçemez. Küçülme ile ayağını yorgana göre uzatma arasında büyük fark olduğu düşüncesindeyim. Yapmaya çalıştıkları şeyi görebiliyorum ancak bunun adının küçülme olacağını sanmıyorum."

“TEK DİLEĞİM TRABZONSPOR’LA KUPA KAZANMAK”

"Taraftarımızın beni çok sevdiğini biliyorum, ben de onları çok seviyor ve değer veriyorum. Allah’tan tek dileğim Trabzonspor’da oynarken kupa kazanmak. Taraftarımız bunu gerçekten de hak ediyor. İnşallah ben de onların bu isteklerine katkıda bulunabilirim. Ben rakam konuşmayı pek sevmem. Fakat Trabzon’a gelirken, kulübüm adına, ailem adına, çocuklarım adına bu indirimi yaptım. Benim buraya gönül bağım var zaten, yarım kalan işlerim var. Kimsenin yapmayacağı işler başarmış biri olarak benim adıma bu konu kapanmıştır diyebilirim. Fakat yine de gereken bir durum olması halinde yine oturur konuşuruz. Tam da bundan bahsedecektim basın yoluyla olmamalı bu işler. Beni ya da menajerlerimi arayıp kolaylıkla bunları konuşabilirler. Eğer yapabileceğim oranda ise seve seve yardımcı olurum. Kulübümün benden bir isteği olduğu için tersini de kulübüm bilir. Benim en ufak bir tasarrufum yok."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal