Burak Yılmaz'dan Trabzonspor Açıklaması!

Trabzonspor'un yıldız forveti Burak Yılmaz önemli açıklamalarda bulundu. Trabzonsporlu Burak Yılmaz, bu günlere Trabzonspor sayesinde geldiğini belirterek, "Bu forma benim için kutsal." dedi.

02.02.2018-14:37 - (Son Güncelleme: 02.02.2018-14:37) Burak Yılmaz'dan Trabzonspor Açıklaması!

Trabzonspor'un golcü futbolcusu Burak Yılmaz, bugünlere Trabzonspor sayesinde geldiğini söyledi. Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Burak Yılmaz, bordo-mavili kulübün 149. sayısında yer alan röportajında önemli mesajlar verdi.

"BURASI BENİM İÇİN KUTSAL"

Burak, bazı başarı ve mutlulukları yaşadığı Trabzonspor'un formasını yeniden giydiği için mutlu olduğunu belirterek, "Burada oynarken hem nostaljiyi yaşıyorum, hem eski takım arkadaşlarımı ve başarılarımızı hatırlıyorum, hem de yeni başarılar için emek sarf ediyorum. Trabzonspor benim için çok kutsal bir yer. Forması da kutsal. Bunu zaten ben hem taraftarımıza, hem de camiamıza hissettirdiğimi düşünüyorum. Tekrar Trabzonspor'da olmak benim için çok özel, o yüzden çok mutluyum" dedi.

"TAKIMIMIZ LİGDE İDDİALI"

Trabzonspor'un ligde iddialı bir konumda olduğunu belirten Burak Yılmaz, "Sezona da aslında iyi başlamıştık, ancak sonrasında büyük kırılmalarımız ve dalgalanmalarımız oldu. Eğer o kötü dalgalanmayı yaşamamış olsaydık şu anda çok daha farklı bir yerde olabilirdik. Ama ben buna rağmen tekrardan geri dönüş yaptığımız için çok mutluyum. Takımımız ligde iddialı konumdadır"diye konuştu.

 "İKİNCİ YARI ÇOK ZOR GEÇECEK"

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Burak Yılmaz, ligin ikinci devresinin çok zor geçeceğini belirterek, "Sezonun ikinci devresi her zaman çok daha zor olur. Şampiyonluk yarışı çetin geçer. Alttaki takımlar düşmemek için, şampiyonluğa oynayan takımlar da zirve için telafisi olmayan maçlar oynar. Ben bu durumu daha evvel defalarca yaşamış bir oyuncu olarak ikinci devrenin çok zor geçeceğini düşünüyorum. Ancak kadro yapımızla, taraftarımızla ve futbol şehrimizle bunu kaldırabilecek durumdayız. İyi bir yere gelebileceğimizi düşünüyorum" şeklinde konuştu.

"BU GÜNLERE TRABZONSPOR SAYESİNDE GELDİM"

Trabzonspor sayesinde bu günlere geldiğini ifadene eden golcü oyuncu şöyle konuştu, "Beni ben yapan Trabzonspor'dur. İlk Trabzonspor döneminde yakaladığım başarılardan sonra hayatımda birçok şey kazandım. O yüzden beni ben yapanın Trabzonspor olduğunu çok iyi biliyorum. Bu formayı her giydiğimde Allah'a şükrediyorum. Çünkü bu forma sayesinde ben bu günlere geldim. Ben Trabzonspor'a, Trabzonspor da bana çok şeyler katmıştır ama bu forma benim için çok özeldir. Özel ya da resmi maç ayırmaksızın formayı her giydiğimde büyük heyecan duyuyorum. O yüzden her maça ilk maçım gibi heyecanlı ve mutlu çıkıyorum" dedi.

"BENİM İŞİM GOL ATMAK"

Gol hedefinin olmadığını söyleyen Burak Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü, "Gol atmak, her forvet için ekmek gibi, su gibidir. Benim işim gol atmak. Tabii ki atamadığımız zamanlar olacak, ama atamadığımız zamanlarda takımımız galip geliyorsa sorun değil. Ancak hem atamayıp, hem de kazanamadığımızda çok büyük problem oluyor. Ben şu an öyle bir şey yaşamadım ancak yaşayabilirim. İkinci devre mutlaka gol atamadığım maçlar olacaktır ama ben bir şekilde kendimi o durumdan çıkarıp sıradaki maça hazırlayacağım. Ancak dediğim gibi gol atmak benim için her şey. Ekmek gibi, su gibi, hava gibi. Gol hedefi olarak düşündüğüm bir rakam yok, ama ilk devre attığım golün altına düşmek istemiyorum. Pozisyonuna göre zor ya da kolay golü kaçırdığım zaman kendime çok kızıyorum. Gol atmak benim için çok önemli. O yüzden her kaçırdığım golde kendime çok çok kızdığımı söyleyebilirim" diye belirtti.

"MİLLİ TAKIMDA DEĞİŞİM YAŞANIYOR"

Milli takımda bir değişim yaşandığını belirten Burak, "Bence yaşamamız da gerekiyor. Sayın hocamız Lucescu'nun yaptığı tercihlere saygı duymamız ve arkasında durmamız gerekiyor. Aynı şekilde oyuncuların da arkasında durmamız lazım. Ben onların hepsine başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

"GENÇLERİN YANINDA BİZ VARIZ"

Takımdaki genç oyuncular Yusuf Yazıcı ile Abdülkadir Ömür'ü çok sevdiğini belirten Burak, "İkisini de çok seviyorum. Allah sakatlık, kaza, bela, nazar vermesin. Onlarla sürekli konuşuyorum. Benimle birlikte, Onur, Olcay ve Uğur abileri de yardımcı oluyor. Onların yaşındayken bana yardımcı olacak abilerim yoktu. Yusuf ve Abdülkadir'in yanında biz varız. Bu çok önemli. Baktığınız zaman ben o yaşlarda çokça değişiklik yaşamışım. Bu değişiklikler büyük oranda benim hatam ama o yaşlarda belki de yol gösterecek, biraz dizginleyecek abilerim olsaydı her şey daha farklı olabilirdi. Şimdi ben onlara yardımcı oluyorum ama ne olacaklarına kendileri karar verecek. Büyük bir oyuncu mu yoksa sıradan bir oyuncu mu olacaklar? ya da kaybolup gidecekler mi? Şu anda çok iyi bir yoldalar. Kalben, fiziken, kişilik olarak Trabzonspor'a çok yakışıyorlar" diye konuştu.

"KEŞKELERİM VAR"

Hayatta keşkelerinin olduğunu vurgulayan golcü oyuncu, "Çok pişmanlığım var. Yok dersem yalan söylemiş olurum. Benim de keşkelerim var, ama bu keşkeleri içimde tutuyorum. Aktif futbol hayatımdan sonra da futbolun içerisinde olacağım. Yedi yaşından beri futbolun içerisindeyim. Hayatım futbol olduğu için futbolun içinde bir yerde kalacağımı düşünüyorum. Bu konuyu açıkçası hiç düşünmedim ama insan hayatta en iyi bildiği işi yapmalıdır. Babam bana eleştiri yapar, ama çok fazla konuşmaz. Çünkü babamın farklı bir tarzı var. Küçükken bütün arkadaşlarımın babaları maça gelirdi, benim babam gelmezdi, hiç izlemezdi. Ben gol atınca babama evde anlatırdım. Bir gün dayanamayıp, "Baba neden benim maçlarıma gelmiyorsun?" diye sordum. O da bana, "Babası arkasından koşandan hiçbir şey olmaz" cevabını verdi. Ben de bu konuda daha soru sormadım. Babam her zaman, "İyi ya da kötü aldığın her kararda ben senin yanındayım" demiştir. Aldığım hiçbir kararı sorgulamaz. İnşallah ben de onun gibi bir baba olabilirim" diye konuştu.

"HİÇBİR KUVVET DÜŞÜNCELERİMİZİ DEĞİŞTİREMEZ"

2010-11 sezonunun kendisi için çok özel olduğunu ifade eden Burak, "Bizim 2010-11 sezonu ile ilgili kavgamız nettir. Başkanımız bu kavgayı gerekli mercilere taşımıştır. Biz şu an sahaya, yani 2017-18 sezonuna konsantre olduk, ama düşüncelerimiz yine nettir. Hiçbir kuvvet bu düşüncelerimizi değiştiremez" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal