Burak Yılmaz'dan Mesut Özil'e Olay Sözler

Milli Futbolcu Burak Yılmaz, Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye yönelik transferi ile ilgili gelen soruya, Mesut Özil'e başarılar dilerim ama ben açıkçası benimle A Milli Takım'da forma giymiş oyuncularla ilgili yorum yapmak isterim' diye cevap verdi.

22.01.2021-22:49 - (Son Güncelleme: 22.01.2021-22:47) Burak Yılmaz'dan Mesut Özil'e Olay Sözler

Fransa'nın Lille takımında forma giyen Burak Yılmaz, Galatasaray ve Beşiktaş günleri ve gelecek planlaması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Fransa'nın atletik bir lig olduğunu vurgulayan Yılmaz, 'elbette burası daha atletik bir lig. İki ligin birbirine göre farklı özellikleri var. Burası biraz daha zor. İki lig arasında fark var ama Türkiye Ligi'ni çok da yabana atmamak gerekiyor. Çok güzel hatıralar bırakan gollerim var. Schalke'ye deplasmanda attığım gol, Schalke'ye içeride attığım gol, Sivas'a attığım frikik golü... Tek bir seçim yapacaksam Galatasaray'da forma giyerken Schalke'ye deplasmanda attığım gol' dedi.

'BEŞİKTAŞ, BİR ADIM ÖNDE'

Süper Lig'deki şampiyonluk yarışı hakkında da konuşan Burak, 'Süper Lig'de favoriler ilk 3'te bekliyor şu anda... Onlar arasında geçecek gibi duruyor yarış. Beşiktaş'ı bir adım daha önde görüyorum. Daha derli toplu oynuyorlar. Böyle sıkıntılı bir ortamdan bu havayı yakalayıp buraya gelmeleri çok büyük iş... Beşiktaş'ı, Fenerbahçe ve Galatasaray'a göre bir adım daha önde görüyorum. Larin'den ben böyle bir patlama bekliyordum. İyi bir hava yakaladı. Umarım nazar da değmez. Çok iyi gidiyor.' şeklinde konuştu.

'MESUT ÖZİL İLE İLGİLİ YORUM YAPMAK İSTEMİYORUM'

Fenerbahçe'nin uzun bir süredir transfer gündeminde olan Mesut Özil ile ilgili soruya, yorum yapmak istemiyorum. Mesut Özil'e başarılar dilerim ama ben açıkçası benimle A Milli Takım'da forma giymiş oyuncularla ilgili yorum yapmak isterim.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal