Burak Yılmaz Tercihini Yaptı! Kalacak Mı? Gidecek Mi?

Son dönemde adı transfer gündeminden düşmeyen Trabzonspor’un golcü oyuncusu Burak Yılmaz, gelecek sezona ilişkin son kararını verdi.

08.06.2018-11:05 - (Son Güncelleme: 08.06.2018-11:02) Burak Yılmaz Tercihini Yaptı! Kalacak Mı? Gidecek Mi?

Hakkında çıkan transfer iddialarının ardı arkası kesilmeyen Trabzonspor’un deneyimli forveti Burak Yılmaz, kariyerine Trabzonspor'da devam etme kararı aldı.

Bir süredir ismi hem Beşiktaş ve Medipol Başakşehir ile anılan 32 yaşındaki tecrübeli oyuncu, gelecek sezon yoluna bordo mavili forma ile devam edecek.

Golcü futbolcunun Medipol Başakşehir defterini tamamen kapadığı belirtilirken, Beşiktaş ile Trabzonspor’un bonservis konusunda anlaşma sağlayamadığı öğrenildi. Siyah beyazlı ekibin Burak Yılmaz’ın bonservisi için en fazla 3 milyon euro önerdiği, bordo mavili yöneticilerin ise 5 milyon Euro'dan aşağı düşmediği bildirildi.

Karadeniz temsilcisinin yıllık ücretinde indirim yapmasını istediği Burak Yılmaz'ın bu teklife olumlu yanıt verdiği ve sözleşmesinin sona ereceği 2020 yılına dek Trabzonspor'da oynayacağını yöneticilere ilettiği kaydedildi. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu da "Burak Yılmaz ile birkaç defa görüştük Biz kendisinden bir tek talepte bulunduk; o da aldığı ücrette indirim yapması. Kendisi buna çok soğuk bakmadı" ifadeleriyle görüşmeleri doğruladı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal