Burak Yılmaz: Ligin İkinci Devresine Şampiyon Gibi Başlayalım

"Saha içinde birlik olmaya devam edelim ve şampiyon gibi başlayalım"

15.01.2020-11:05 - (Son Güncelleme: 15.01.2020-11:02) Burak Yılmaz:  Ligin İkinci Devresine Şampiyon Gibi Başlayalım

Ligin ikinci devresine çok iyi bir şekilde hazırlanan yıldız golcü Burak Yılmaz, takım arkadaşları ile yaptığı konuşmada "Saha içinde birlik olmaya devam edelim ve şampiyon gibi başlayalım" ifadelerinde bulundu.

Burak Yılmaz geçen sezonun devre arasında Beşiktaş'a transfer olduktan sonra takımı ayağa kaldırmış ve 15 karşılaşmada 11 gol kaydetmeyi başarmıştı. Yıldız golcüden bu sezon da taraftarların beklentisi oldukça büyüktü ama yaşanan sakatlıklar nedeniyle Burak Yılmaz form tutamadı ve beş gol atabildi. "Allah'tan tek dileğim Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşamak" diyen tecrübeli forvet ikinci devrede çok motive bir şekilde hazırlanıyor. Tam anlamıyla hırs küpü olan 34 yaşındaki futbolcu, ligin ikinci devresinde kendi evlerinde yapacakları lider Sivasspor'u gözüne kestirdi. Dünkü idmandan önce takım arkadaşları ile bir toplantı yapan başarılı kaptan, "Sivasspor maçını kazanırsak bizim için çok iyi olur. Alacağımız galibiyet öz güvenimizi daha da yükseltir. Zor maç ama kazanmalıyız. Saha içinde birlik olmaya devam edelim ve şampiyon gibi başlayalım" açıklamalarında bulundu.

Süper Lig’in ilk devresinde çok sakatlık geçirdiği için bazı karşılaşmalarda formasından uzak kaldığını belirten Burak "Çok sıkı çalışıyorum. Şu anda yüzde yüz hazır durumdayım ve hiçbir sıkıntım yok. İnşallah ligin geri kalanında birlikte omuz omuza mücadele edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kaptan'ın yaptığı bu konuşmanın ardından teknik direktör Abdullah Avcı ve siyah-beyazlı oyuncular alkışlarla karşılık verdi. Hocası ile de özel olarak görüşme yapan Burak Yılmaz'ın "İlk yarıda çok az gol attım ama bu durum beni olumlu yönde motive ediyor. İkinci yarıda çok daha fazla çalışarak gol sayımı yükselteceğim" ifadelerinde bulundu.

 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal