Burak Yılmaz Hakkında Bomba Transfer İddiası!

Trabzonspor’un golcü oyuncusu Burak Yılmaz için bomba bir transfer iddiası ortaya atıldı.

16.04.2018-09:29 - (Son Güncelleme: 16.04.2018-09:27) Burak Yılmaz Hakkında Bomba Transfer İddiası!
Bordo mavili ekibin bu sezonun başında Çin’in Beijing Guoan takımından kadrosuna kattığı eski oyuncusu Burak Yılmaz gösterdiği performansla transfer gündeminden düşmüyor. Golcü oyuncu bu sezon Spor Toto Süper Lig’de Trabzonspor formasıyla çıktığı 22 karşılaşmada 22 kez ağları havalandırmayı başardı.

Tecrübeli oyuncunun bu performansı da adının bazı Süper Lig kulüpleriyle anılmasına yol açtı. Sezon başında Yılmaz için Beşiktaş kulübünün devrede olduğu ancak Fikret Orman’ın taraftarların tepkisi nedeniyle bu transferden vazgeçtiği biliniyordu. Golcü oyuncunun bu sene yakaladığı başarılı grafiğin ardından siyah beyazlı taraftarlar da sosyal medyada yaptıkları yorumlarda Burak Yılmaz’ın transfer edilmemesinden ötürü pişmanlık duyduklarını belirtmişlerdi.

Başarılı oyuncu için devreye giren son takım ise Medipol Başakşehir oldu. İddiaya göre bu transfer için kulüp yetkililerinin Burak Yılmaz’ın yakın arkadaşı Arda Turan’ı devreye soktuğu ve tecrübeli ismi ikna ettiği öne sürüldü.

Eşiyle boşanmasından sonra İstanbul’da yaşayan kızlarıyla her zaman beraber olamayan başarılı oyuncunun kafası karışıktı. Beşiktaş’tan kendisine gelebilecek olası bir teklifi, siyah beyazlı taraftarlarla sürekli tartışarak gergin bir süreç geçirmek istemediği için kabul etmeyecek Yılmaz’ın Medipol Başakşehir’e transfer olmayı kabul edebileceği iddia edildi.  Trabzonspor ve Medipol Başakşehir’in yaz aylarında transfer görüşmelerine başlayacağı kaydedildi.

Akşam

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal