Burak Yılmaz: "Gir sen oyna"

Beşiktaş’ın yıldız forveti Burak Yılmaz, sahadan ayrılırken Alper Potuk’un bir şeyler söylemesine yükselerek, “Oyuna gir öyle konuş” diyerek tepki gösterdi.

23.12.2019-09:57 - (Son Güncelleme: 23.12.2019-09:50) Burak Yılmaz: "Gir sen oyna"

Beşiktaş’ın golcü futbolcusu Burak Yılmaz, Fenerbahçe maçının 85. dakikasında sakatlık geçirerek maça devam edemedi. Burak'ın yerine Umut girdi. Bu esnada Alper Potuk’un bir şeyler söylemesine sinirlenip yükselen Burak, “Oyuna gir öyle konuş” dedi ve Alper’e tepki gösterdi.

Fenerbahçe-Beşiktaş maçının 85. dakikasında defansa yardım etmek için geriye geldiği bir pozisyonda sakatlık yaşayan Burak Yılmaz, kenara işaretle değişiklik istediğini belirtti. Bu pozisyonun sonrasında dördüncü hakeme de maçtan çıkacağını belirten Burak, kaptanlık pazubandını Gökhan Gönül’e devrederken, değişiklik yapılmadan maçın devam etmesine de çok sinirlendi.

Umut Nayir’e ‘Neden hazırlanmadın’ diyen Burak Yılmaz, Umut’un 4. hakemi işaret etmesi üzerine de kenara doğru gelirken hakeme tepki gösterdi. Bu esnada yedek kulübesinde yer alan Fenerbahçeli oyuncu Alper Potuk’un Burak Yılmaz’a bir şeyler söylemesi üstüne Alper’e dönen Burak, “Oyuna gir öyle konuş” dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal