Burak Yılmaz, Fransa'ya Damga Vurdu

Türk futbolunun en çok ağları sarsan isimlerinden olan Burak Yılmaz, Fransa'daki performansı ile gazetelere taşındı

06.10.2020-15:57 - (Son Güncelleme: 06.10.2020-16:57) Burak Yılmaz, Fransa'ya Damga Vurdu

35 yaşında Beşiktaş'tan ayrılarak Lille'e transfer olan milli futbolcu Burak Yılmaz, Fransa'da oynadığı oyunla alkış topladı. Türk futbol tarihinin en çok gol atan isimlerinden olan Burak Yılmaz, Strasbourg maçında attığı gol ile Fransa'da gündeme oturdu.

L'Equipe, yaptığı haberde 'Kral lakaplı Burak Yılmaz, Avrupa'da parlamak istiyor' şeklinde başlık attı. Fransa'nın önde gelen spor gazetesi L'Equipe, Burak Yılmaz için 'Gol Canavarı' lakabını kullandı.

Burak Yılmaz'ın 35 yaşta olmasına rağmen halen daha manşetlere çıkıyor olmasına da değinen L'Equipe, yıldız oyuncunun takımını ateşlediğini belirtti.

Burak Yılmaz, Lille'e tranfer olurken şunları söylemişti;

"Lille'in sportif direktörü Luis Campos ile yüz yüze görüştüm. Onunla konuştuktan sonra transfere karar verdim. Orada kardeşlerim Zeki ve Yusuf var. Yeni bir macera olacak benim için. 35 yaşında üst düzey bir lige gidiyorum. Kendime inanıyorum. Ülkemi iyi şekilde temsil edeceğim. İki yıllık sözleşme imzaladım. İki yıldan sonra ne olur bilemiyorum. Hayatımda ilk defa böyle bir maceraya çıkıyorum ve tamamen konsantre olmuş durumdayım. Ben hazırım, herhangi bir çekincem yok."

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal