Burak Yılmaz Bin Pişman!

Spor Toto Süper Lig'de 2017-2018 İlhan Cavcav Sezonu'nun en iyilerine verilen ödüllerin sahiplerini bulduğu "Futbolun Süperleri" ödül töreninde yer alan Trabzonspor'un golcü futbolcusu Burak Yılmaz, önemli açıklamalarda bulundu.

13.09.2018-10:06 - (Son Güncelleme: 13.09.2018-10:04) Burak Yılmaz Bin Pişman!

Trabzonspor’un tecrübeli forveti Burak Yılmaz, geçtiğimiz sezon iğnelerle oynadığı ve kendini zorladığı için şu an forma giyemediğini belirtti.

Türkiye Futbol Federasyonu ve Digiturk’ün ev sahipliğinde bu yıl ilk defa düzenlenen organizasyon öncesinde basın mensuplarına konuşan Burak Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:

"Dört haftadır forma giyemiyorum. Maçları seyrederken kendi kendime 'Keşke iğneyle oynamasaydım, keşke o ameliyatları olmak zorunda kalmasaydım da şimdi sahada olabilseydim.' diyorum. Çok üzülüyorum. Fakat böyle bir geceye katılınca da 'İyi ki yapmışım.' diyorum. Güzel bir organizasyon. Ben de bu akşam bu organizasyona davet edildim. Çok mutluyum, böyle şeyler insana kendini iyi hissettiriyor. Bu organizasyonda emeği olanlara teşekkür ederiz."

33 yaşındaki yıldız, transfer soruları üzerine ise "O konular kapandı gitti." yanıtını verdi.

Kendisine verdiği destekten ötürü Trabzonsporlu taraftarlara teşekkür eden deneyimli golcü, sağlık durumuna ilişkin "Üç gündür takımla birlikte idmanlara başladım. Allah'a şükür kendimi iyi hissediyorum fakat biraz daha zamanım var." dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal