Burak Yılmaz: Arda'nın Gönlünden Geçeni Biliyorum

Siyah beyazlıların yıldız futbolcusu Burak Yılmaz son zamanlarda transfer gündeminin bir numaralı ismi olan Arda Turan hakkında açıklamalarda bulundu.

07.01.2020-14:46 - (Son Güncelleme: 07.01.2020-14:43) Burak Yılmaz: Arda'nın Gönlünden Geçeni Biliyorum

Devre arası hazırlık kampını Antalya’da sürdüren Beşiktaş’ta Kaptan Burak Yılmaz basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Siyah beyazlıların yıldız futbolcusu Burak Yılmaz son zamanlarda transfer gündeminin bir numaralı ismi olan Arda Turan hakkında açıklamalarda bulundu.

Milli futbolcu Arda Turan'ın Beşiktaş'a transfer olacağı hakkında çıkan söylentilerle alakalı konuşan Burak Yılmaz, "Arda Turan ile sürekli konuşuyorum, böyle haberler nasıl çıkıyor bilmiyorum. Kulübümüzün, Arda Turan'a ihtiyacı varsa, Burak Yılmaz'a ihtiyaç yok. Burak vasıtasıyla Beşiktaş'a gelmek istiyor söylemleri hem Beşiktaş'a, hem Burak Yılmaz'a hem de Arda Turan'a saygısızlık. Ayrıca böyle bir gündem olmadığını biliyorum" ifadelerinde bulundu.
Arda Turan'ın gönlünde yatan takımı da bildiğini söyleyen Burak Yılmaz, "Arda'nın gönlünden geçeni biliyorum, inşallah Allah gönlüne göre verir" şeklinde konuştu.

Arda Turan hakkında yapılan haberleri görünce içinin acıdığını söyleyen Burak, "İstenmeyen durumunda olmak Arda Turan ile alakalı değil. Arda ile haberleri görünce içim cız ediyor, 3 yıl önce ülkenin en büyük spor markasından bahsediyoruz! Arda'nın da hataları vardır ama kimse de Arda'ya yardımcı olmadı. Arda'ya karşı bir atak olduğunu düşünmüyorum ama kimse de ona yardımcı olmadı. Arda ile alakalı haberleri görünce üzülüyorum. Arda güçlüdür, dirayetlidir ve onun sadece sahada başarılı olmaya ihtiyacı var" ifadelerinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal