Bundesliga Takımı Altay Bayındır'ı İzliyor

Fenerbahçe’de başarılı performans sergileyen Altay Bayındır’a Hertha Berlin kancası

11.02.2020-14:41 - (Son Güncelleme: 11.02.2020-14:38) Bundesliga Takımı Altay Bayındır'ı İzliyor

Devre arası transfer dönemin en çok para harcayan kulüplerin başında gelen Alman ekibi Hertha Berlin, Altay Bayındır’ı gözüne kestirdi.

Fenerbahçe’de başarılı performans sergileyen Altay Bayındır’a Hertha Berlin kancası. Bu sezon Bundesliga'da ligde kalma mücadelesi veren Hertha Berlin devre arası transferde en çok para harcayan kulüplerin başında geliyor. H.Berlin scout ekiplerinin gelecek sezon güçlü bir takım kurmak için çalışmalara başladığı ve Altay'ı listenin başına koydukları ortaya çıktı.

Teknik Direktör Jürgen Klinsmann'ın da başarılı kaleci Altay'ı çok beğendiği ve yönetime vermiş olduğu raporda, "Çok kabiliyetli ve istikbal veren bir kaleci. Altay'ın transferi bu kulüp için olumlu olur" ifadelerinde bulundu.

Hertha Berlin Kulübü'nün gözlemcilerinin uzun bir zamandır Altay Bayındır'ı izlediği ve sezon sonuna kadar yapılacak karşılaşmalarda da genç kalecinin takip edileceği öğrenildi.

Fenerbahçe Yönetimi'nin Altay Bayındır'ı satmak istemediği ancak yüksek bir teklif gelmesi durumunda transfere izin verebileceği ifade edildi. Hertha Berlin teklif için sezon sonunu beklediği belirtiliyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal