Bülent Uygun: Şenol Güneş'e Tacını Geri Verelim

İstikbal Mobilya Kayserispor Teknik Direktörü Bülent Uygun, A Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörü Şenol Güneş öncülüğünde başarılı bir performans göstererek yeniden tarih yazdığını söyledi.

29.11.2019-17:26 - (Son Güncelleme: 29.11.2019-17:21) Bülent Uygun: Şenol Güneş'e Tacını Geri Verelim

İstikbal Mobilya Kayserispor Teknik Direktörü Bülent Uygun, yaptığı açıklamada, A Milli Takım'ın Türkiye liginde yetişen ve Avrupa'da futbol oynayan genç oyuncularla iyi bir hava yakalayıp, Avrupa Şampiyonası'na katılmaya hak kazandığını söyledi.

Bu başarıda en büyük payın A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'e ait olduğunu ifade eden Uygun, şunları kaydetti:

"Öncelikle Şenol Güneş'e tacını geri verelim. Milli takımı dünya üçüncüsü yaptığında, ona çok haksız eleştirilerde bulunduk. Kimi saçına, kimi elbisesine, kimi söylemlerine tepki verdi. Yine aynı hocamızla, rekorlar kırarak Avrupa Şampiyonası'na gitme başarısı gösterdik.

Şenol Güneş, oyun sistemi, hocalık vasfı ve duruşuyla Türk futboluna zaten çok şeyler katmıştı. O yüzden Şenol hocanın önünde tabiri caizse şapka çıkarıyorum, asker selamı veriyorum. Böyle gençlerle bu başarıyı yakaladığı için tebrik ediyorum. Avrupa Şampiyonası'nda başarı yakalamaları için de dua ediyorum."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal