Bülent Uygun: 'Halkımızı Düşünmeliyiz'

Süper Lig takımlarından Yukatel Denizlispor'un teknik adamı Bülent Uygun, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) "Liglerimiz en erken haziran ayı başında oynanabilecektir" açıklamasını yorumladı.

03.04.2020-12:15 - (Son Güncelleme: 03.04.2020-12:11) Bülent Uygun: 'Halkımızı Düşünmeliyiz'
Süper Lig takımlarından Yukatel Denizlispor'un teknik adamı Bülent Uygun, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) "Liglerimiz en erken haziran ayı başında oynanabilecektir" açıklamasını yorumladı. Neredeyse 60 günlük bir arasının söz konusu olduğunu belirten tecrübeli hoca, "Teknik direktörler artık başka idman metodları geliştirecek. Futbolcuların sürekli sağlıklı vatandaşlarımızın yaptığı gibi evlerinden çalışması handikap olur. Bu programa göre bizler de farklı antrenman yöntemlerini bulacağız. Ancak öncelikle sağlığımızı düşüneceğiz" sözlerini söyledi.

Haziran ayında liglerin faliyete geçmesi halinde seyircileri de hesaba katmaları gerektiğini söyleyen Uygun, "15 Temmuz'da halkımız nasıl darbe girişimine sokaklara çıkarak dur dediyse, arma sevdası için de statlara gelecektir. Bu nedenle maçlar seyircili oynanırsa statlarımızda da sosyal mesafeyi korumalıyız. Kapasitenin yarısı kadar futbolsever maçlara alınabilir. Yaradandan ötürü bizler yaratılanı seviyoruz. Halkımızı düşünmeliyiz. Dediğim gibi Koronavirüs salgınını atlatmak ve sağlıklı bir yapıya kavuşmak en öncelikli isteğimiz" diye konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal