Bülent Korkmaz: ''Penaltı Kararını VAR Hakemi Versin''

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, VAR sistemiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

19.09.2019-16:41 - (Son Güncelleme: 19.09.2019-16:38)

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, "Maçı yöneten hakem de hata yapabilir ama VAR sistemindeki hakem hata yapamaz. Şampiyonlar Ligi, Premier Lig gibi penaltı kararını VAR sistemi hakemi verecek ya da çözüm bulacaklar" dedi.

"HAKEMLER YANLIŞ KARARLAR VERİYOR"

Süper Lig'de cumartesi günü deplasmanda Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Antalyaspor'un teknik direktörü Bülent Korkmaz, basın toplantısı düzenledi. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde düzenlenen toplantıda Korkmaz, İstikbal Mobilya Kayserispor maçındaki oyundan memnun olduklarını, ancak istedikleri sonucu alamadıklarını söyledi. Hakem kararları nedeniyle geçen sene de 4-5 maçta yanlış karar verildiğini savunan Korkmaz, İstikbal Mobilya Kayserispor karşılaşmasında da yanlış kararlar verildiğini söyledi.

"İFTİRA ATANLARLA UĞRAŞMAK İSTEMİYORUM"

İstikbal Mobilya Kayserispor'un yardımcı antrenörü Hasan Özer ile maç sonrası yaşananlar ve yöneticilerinin daha sonra açıklamalarına yanıt veren Bülent Korkmaz, "Yalan konuşan ve iftira atanlarla uğraşmak istemiyorum. İşime odaklanıyorum. Maçta gerginlik olacak ama gerginliği yalan ve iftira ile kapatmaya çalışmak yanlıştır. Gereken kişiler gereken cevabı veriyor. Herkes ön plana çıkmak istiyor bizim söylemlerimizle. Ben böyle şeylerle uğraşmak istemiyorum" dedi.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal