Bülent Bölükbaşı Kayserispor'da!

İstikbal Mobilya Kayserispor'da Sportif Direktörlük görevine Bülent Bölükbaşı getirildi.

09.10.2019-14:49 - (Son Güncelleme: 09.10.2019-14:37)

Geçtiğimiz günlerde Hikmet Karaman'ın istifası ardından Kulüp Başkanı Erol Bedir'de istifa etmişti.

Karaman, ligin 7'nci haftasında deplasmanda Göztepe A.Ş'ye 4-0 mağlup olmalarının ardından istifa karar aldı. Başkan Erol Bedir'in istifasının ardından kulübün resmi internet sitesine açıklama yapan Karaman,

"Yaklaşık bir yıldır, ikinci memleketim olarak gördüğüm Kayseri’de daha öncede zevkle görev yaptığım İstikbal Mobilya Kayserispor’da teknik direktör olarak görev yapmaktaydım. Bu süreçte, çok sıkıntılı günlerimiz olduğu gibi, inanılmaz ve olamaz denilen başarıları da hep birlikte yaşadık. Sayın Başkanımız Erol Bedir’in daveti üzerine hiç düşünmeden ve hiçbir şart ileri sürmeden geldiğim bu güzel şehirde çok mutlu günler geçirdim ve yeni dostlar edindim.Ancak yaşadığı ve ekmeğini yediği şehrin takımının başarısızlığı beklentisiyle prim yapmaya ve bunu yaparkende 'sonuç alabilmek adına her yol mübahtır' anlayışına sahip olanlarıda gördüm. Bu vesileyle, görevimden istifa ederken İstikbal Mobilya Kayserispor’a bundan sonraki mücadelesinde başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

BÜLENT BÖLÜKBAŞI GÖREVE GELDİ

Kayserispor Yönetim Kurulu, kulübün eski futbolcusu Bülent Bölükbaşı'nın Sportif Direktör olarak görev yapmasına karar verdi. Kayserispor Başkanı Hamdi Elcuman, Kayseri'ye davet ettiği ve görüştüğü 43 yaşındaki teknik adam ile anlaşmaya vardı. Bölükbaşı, sezon sonuna kadar Kayserispor Sportif Direktörü olarak görev yapacak.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal