'Bu Liglerde Başkanlık Yapmak Çok Zor'

TFF 1.Lig’in son sırasında yer alan Boluspor’da başkan Necip Çarıkcı, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

26.02.2020-15:08 - (Son Güncelleme: 26.02.2020-15:06) 'Bu Liglerde Başkanlık Yapmak Çok Zor'

TFF 1.Lig’in son sırasında yer alan Boluspor’da başkan Necip Çarıkcı, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklamalar:

Bu liglerde başkanlık yapmak çok zor. Malum kulüplerin belli bir geliri var, belli bir gideri var. Her sene Boluspor en az 12 milyon lira para ödemek zorunda. Tabi kongre süreci çok sıkıntılı geçti. Adaylar fazla oldu ama maalesef son dakikada herkes vazgeçti. Biz de tabi sezona kendimiz ve yönetim kurulumuz ile son dakikada listeyle girdik. Bu da şu an bahane değil. Sezona iyi başlayamadık. Tek isteğimiz bu takımın kalan maçlarını da kazanarak en iyi şekilde ligde bırakmak. Aslında bu ligde bırakmak bile bana kötü geliyor. 14 yıllık başkanlık görevimizde her sene heyecan vardı.

İlk defa ben ve yönetim kurulumuz, buna Osman Özköylü de dahil. İlk defa böyle bir sezon geçiriyoruz. Diğer takımlara baktığımız zaman lig yeni başlasa şu anda bu takım ilk 5'in içinde olur. Takımımız iyi. Moralsizlik ve maç kazanamama sendromu var şu anda. Artık eskiyi bırakacağız. Bu sene ne yaptık? Nerede hata oldu? Nasıl oldu? Niye böyle oldu?

Bunu da masaya yatırırız. Ama şu andaki tek derdimiz bu hafta da rakiplerimiz mağlup oldu. İnşallah 3 puan aldığımız takdirde bu noktaya geleceğiz. Onun için de maça konsantre olmaya çalışıyoruz

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal