Bu Kadroya O İki Futbolcuyu Koy Galatasaray 10 Puan Daha Fazla Alırdı

Ankaragücü - Galatasaray maçını değerlendiren Rıdvan Dilmen, Muslera ve Gomis etkisinden bahsetti.

12.07.2020-21:04 - (Son Güncelleme: 12.07.2020-20:53) Bu Kadroya O İki Futbolcuyu Koy Galatasaray 10 Puan Daha Fazla Alırdı

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Ankaragücü'ne 1-0 mağlup olduğu mücadeleyi NTV ekranlarında yorumladı.

İşte Rıdvan Dilmen'in sözleri...

Trabzonspor maçı Galatasaray için finaldi, yense konsantrasyon artardı. İddia kalmayınca böyle bir oyun oynarsınız, kadro da kısıtlı olunca her sonuca açık olur.

ANKARAGÜCÜ HAVADA UÇUYOR

Ankaragücü'nün korkunç bir mücadelesi var, havada uçuyorlar. Başakşehir maçında öne geçip kaybettiler. Diri ve canlı Ankaragücü, ben düşmeyebilirim diyor. 1-1 bitse bugün, bence fiş çekilirdi. Antalya ve Denizli maçları var, 29'u yaptı, Denizlispor ile final oynayacak, kazansa üste geçecek.

GALATASARAY MUSLERA'SIZ ÇOK EKSİK

Galatasaray'ın organizasyonları, kazanma isteği var aslında. Kadro üzerinden çok gitmek istemiyorum. Özellikle ülkemizde atan ve tutan. Galatasaray Muslera'sız bu maç hariç 4 maçta yediği gol ortalaması 3. Bugün de gol yedi. Galatasaray'ın Muslera öncesi yediği gol ortalaması 1'in altındayken, bu maçla birlikte 3'e çıktı.

HEM ATANINIZ YOK HEM TUTANINIZ

Son yılların şampiyonlarına gelelim. Beşiktaş'ın şampiyonluğunda gol kralı kimdendi, Beşiktaş'tan. Daha sonra 20 gol Cenk, 12 Aboubakar attı. Gomis vardı, bir ton gol attı. Tutanı gitti şampiyonluk yarışındayken Galatasaray'da, Falcao da gitti. Santrfor olmayınca da sorun oldu. Hem gol kralı gidiyor, hem de kaleciniz Türkiye'nin en iyi kalecisi.

FATİH TERİM DE DEMELİ

Seri, Belhanda, Marcao, Ömer... Bunlar demeli ki, kalecimiz, forvetimiz olmadığı zaman böyle mi? Fatih Terim de demeli. Muslera kurtardı manşetleri görüyorduk. Tutan vardı, çok iyi kaleci, atan da vardı. Beşiktaş'ta Talisca, Gomez, Cenk, Aboubakar... 2 şampiyonluk geldi. Fabri de iyi sezonlar geçirdi. Atan da tutan da olmayınca bu kadar az puan alması normal değil ama erken kopmanın karşılığı bu da.

GALATASARAY KENDİ STANDARTININ ALTINDA

Galatasaray tam kadroyla, taraftar desteğini de alınca içeride darmadağın ediyor. Bakın Trabzon'a, biraz Uğurcan sallandı, Sörloth da sezon başı yapıştırırken, biraz etkilenince 6 günde 4 puan fark oldu. Başakşehir'de kaleci tutuyor, Demba Ba atmazsa Crivelli atıyor. Galatasaray'da kalan oyuncular atmamış, tutmamış, yardımcı olmuyor. Şimdi yardımcı da olmuyorlar ve kendi standartlarının da altındalar.

BAŞAKŞEHİR'iN KADROSU GENİŞ

Fenerbahçe'nin çok ciddi hedefi yokken, gittiler ve 10 gün kamp yaptılar Riva'da. TFF'ye para yatırdılar, bu da ciddi etki yaptı. Başakşehir'in kadro kalitesi ve geniş kadrosu var. Yüksek eforla oynayan bir takım değil. 2 bekini al, orta saha, beyin olarak oynat.

BU KADROYA GOMİS VE MUSLERA'YI KOY...

Bundan 30 sene sonra Muslera'yı konuşacağız. Hala Simovic'i konuşuyoruz, Muslera onların önünde. Necati'li, Elmander'li, Gomis'li... Bir sürü golcülü kadroda yer aldı Muslera. Emre Akbaba fena değil, Linnes, Mariano fena değil, Belhanda fena değil, Seri uçmaz, iyi oyuncu, bu kadroya Gomis ile Muslera'yı koy, koronavirüs sonrası 2 değil en az 10 puan almışlardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal