Bu Hakemler İle İlerlemek Çok Zor!

Karşılaşmanın ardından tecrübeli futbolcu Anıl Karaer açıklamalarda bulundu.

28.02.2020-14:23 - (Son Güncelleme: 28.02.2020-14:21) Bu Hakemler İle İlerlemek Çok Zor!

TFF 1. Lig’in 24. Hafta mücadelesinde Bursaspor kendi evinde 2-0 geriye düşmesine rağmen 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Karşılaşmanın ardından tecrübeli futbolcu Anıl Karaer açıklamalarda bulundu.

Maçta görüyorsunuz, bariz ofsayt var. ‘Art niyet yok’ diyoruz ancak nasıl ilerleyeceğiz böyle. Bu bir bahane değil elbette, bizim de hatalarımız var. Maça böyle başlamamak ve ilk golü de yemememiz lazım. İkinci golde, hakemin gözünün önünde resmen 3 metre ofsayt var. Biz elimizden geleni yapacağız. Mücadele olarak çok iyi bir mücadele vardı sahada. Bu takım şampiyon olacak. Bunun için her şeyi yapacağız. Resmen hakem 2 puanımızı alıp hediye etti. Önümüze bakacağız, bu hatalar için ne yapmak lazım, nereye başvurmak lazım bilmiyorum ama yazık.

Sahaya çıkalım, kim iyiyse o kazansın. Bizim adımıza 2-0’dan sonra dönüş çok iyiydi. 3’ü de yakalayabilirdik. Ön tarafta Serdar Özkan’ın sakatlığı, Özer Hurmacı ve Burak Kapacak gibi birkaç oyuncunun olmaması etkiliyor, elimizde başka opsiyonlar kalmıyor. Hem kendi adımıza, hem de rakipler adına her maç zor geçiyor. Bursaspor’un olduğu yerde tek hedef var, o da galibiyet. İnşallah Cesar Grup Ümraniyespor maçından galip gelip, emin adımlarla devam edeceğiz.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal