Bruno Peres Kimdir? Bruno Peres Beşiktaş’ta

Beşiktaş’ın yeni sezonda renklerine bağlamak istediği öne sürülen Bruno Peres kimdir? Bruno Peres hakkında merak ettikleriniz haberimizin detaylarında…

05.07.2018-17:20 - (Son Güncelleme: 05.07.2018-17:19) Bruno Peres Kimdir? Bruno Peres Beşiktaş’ta

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşikaş’ta yönetim, sağ bek bölgesinde Gökhan Gönül'le birlikte forma rekabetine girecek iyi bir oyuncu arayışlarına hız kesmeden devam ediyor.  

Siyah beyazlı ekipte bu mevki için gündeme gelen son ismin, İtalya Serie A ekiplerinden Roma’da forma giyen Brezilyalı sağ bek Bruno Peres olduğu öğrenildi.

Bu transfer için Ahmet Bulut'u görevlendiren Kara Kartal, Bruno Peres'i 1 yıllığına kiralık olarak renklerine bağlamak istiyor. Yapılan ilk görüşmede siyah beyazlıların Peres için 1,5 milyon Euro önerdiği ve İtalyan ekibinin de bu teklife olumlu yaklaştığı ifade edildi.

Roma'da sağ bek bölgesinde Alessandro Florenzi ve Rick Karsdorp'un olması nedeniyle forma şansı bulması zorlaşan Bruno Peres'in daha fazla forma giyebilmek adına başka bir takımda forma giymek istediği belirtildi.

BRUNO PERES KİMDİR?

1 Mart 1990 tarihinde Brezilya’nın Sao Paulo kentinde doğan Bruno Peres, futbola GO Audax takımında başladı. Bragantino, Guarani ve Santos ekiplerinde kiralık olarak forma giyen Brezilyalı sağ bek, Santos'ta gösterdiği başarılı performansla dikkat çekmeyi başardı.

2014-2015 sezonunda Avrupa’ya ilk adımını 2 milyon euro karşılığında İtalya Serie A takımlarından Torino ile atan Peres’in kendisini Serie A’da göstermesi de çok uzun sürmedi.

2016 yılında Roma, Bruno Peres'i satın alma opsiyonu ile 1 yıllığına kadrosuna kattı. Roma'da başarılı bir dönem geçiren Sambacı, 2017 yazında 12.5 milyon euro karşılığında başkent ekibinin kadrosuna dahil oldu.

Son Dakika Spor Haberleri
için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal