Bruma Tarafından Galatasaray İddialarına Cevap!

Galatasaray'a tekrar gelebileceği konuşulan Portekizli futbolcu Bruma'nın menajeri dedikodular ile ilgili ilk defa açıklama yaptı.

29.04.2020-09:20 - (Son Güncelleme: 29.04.2020-09:11) Bruma Tarafından Galatasaray İddialarına Cevap!

Portekizli yıldız oyuncunun menajeri Catio Balde açıklamalarında temsil ettiği futbolcu ile ilgili somut bir transfer gelişmesinin olmadığını belirtti.

Balde konuşmasında, "Bir gelişme olduğunu söyleyemem. Bruma'nın hedefi PSV'de kendisini kanıtlamak. PSV'de kupalar kazanmak istiyor" ifadelerini kullandı.

Galatasaray dedikodularının kulağına dahi gelmediğini vurgulayan Balde 25 yaşındaki Bruma'nın PSV'de devam etmesini beklediğini aktardı.

Geçen aylarda PSV idarecilerinden John De Jong Bruma'dan takım olarak performansından daha fazlasını beklediklerini söylemişti.

De Jong, "Uzun süredir tanıdığım bir oyuncu Bruma ve son aylarda benim tanıdığım Bruma'yı sahada göremedim. Bruma kaprisli bir futbolcu doğru, ama yetenekleri var. Çok çabuk ve istediği futbolcuyu geçebilecek bir isim. Hollanda'da rahatlıkla oynayabilecek kapasiteye sahip" cümleleriyle Portekizliyi eleştirmişti.

2023 senesine kadar PSV ile kontratı olan Bruma Leipzig'den 15 milyon euroya sezon başında transfer olmuştu. Bu sezon bütün kulvarlarda 31 karşılaşmaya çıkıp 5 gol 4 asistlik performans sergilese de beklentilerin altında kalmıştı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal