Bruma Dönmek İstiyor

PSV’de istediği başarıyı yakalayamayan Bruma, Galatasaray’a dönmeye can atıyor. 25 yaşındaki oyuncu, devre arası dönemdeki ilginin devam etmesi durumunda Türkiye’ye geri dönmek istediğini takımına iletti.

31.03.2020-10:03 - (Son Güncelleme: 31.03.2020-10:01) Bruma Dönmek İstiyor

Sezon başlamadan 15 milyon Euro bonservis ücretiyle PSV Eindhoven’ın yolunu tutan Bruma, Hollanda’da büyük hayal kırıklığı yaşadı. Bir süre kadro dışı da kalan Portekizli yıldız, menajeri aracılığıyla Galatasaray’a mesaj göndererek, devre arasındaki isteğin devam etmesi durumunda eski takımına geri gidebileceği sinyalini verdi. Gelecek sezon planlamasına erken başlayan sarı-kırmızılılar, 25 yaşındaki golcünün kiralanması fikrine oldukça pozitif bakıyor.

ONYEKURU’NUN GELECEĞİNE GÖRE ŞEKİLLENECEK

Henry Onyekuru’la devam etmek için her şeyi yapacak olan Galatasaray Yönetimi, bu planda başarısız olunması halinde Bruma’yı transfer edecek. Portekizli yıldız, Galatasaray formasıyla sergilediği performanstan sonra 15 milyon Euro’ya Leipzig’e transfer olmuş, oradan da aynı ücretle PSV’nin yolunu tutmuştu.

RİEKERİNK: ‘GALATASARAY’DA ONU YILDIZLAR KORUDU’

Galatasaray’ın Hollandalı eski teknik direktörü Riekerink, Voetbal International’a Bruma hakkında şu ifadeleri kullandı: “PSV onu transfer ettiğinde geçmişte kendisiyle olan deneyimlerime dayanarak olumlu ifadeler kullandım. Galatasaray’da genç bir oyuncuydu. Etrafındaki büyük yıldızlar tarafından korundu ve ona yardımcı oldular. Sneijder onu mükemmel şekilde devreye sokuyordu. İkisinin uyumu harika bir silahtı. PSV’ye geldiğinde daha üst seviye bir oyuncu statüsündeydi. Topla çok oynadığında ise Bruma’nın zor durumda kaldığını görüyorsunuz.”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal