Brugge Polisi, Galatasaray Maçı İçin Özel Önlem Alıyor!

18 Eylül Çarşamba günü oynanacak maç öncesi önlemlerini en üst düzeye çıkardı. İşte detaylar..

13.09.2019-13:49 - (Son Güncelleme: 13.09.2019-13:33)

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçına Club Brugge deplasmanında çıkmaya hazırlanırken 2002'de iki takımın Brugge'deki mücadelesinde yaşananlardan kaynaklı polis güçleri, 18 Eylül Çarşamba günü oynanacak maç öncesi önlemlerini en üst düzeye çıkardı.

2002'DE 3-1 MAĞLUP ETMİŞTİK

Maç için satışa çıkan tüm biletler tükenirken temsilcimizi, Jan Breydel Stadyumu'nda zorlu bir atmosfer bekliyor.Galatasaray, Brugge'deki son maçını 23 Ekim 2002'de oynamıştı. Zorlu maç öncesi Galatasaray, Brugge'de büyük bir ilgi ile karşılanmıştı.
Galatasaray, karşılaşmadan 3-1'lik skorla mağlup ayrılırken güne saha dışında yaşanan olaylar damga vurmuştu.

BRUGGE TARAFTARLARI TERÖR ESTİRMİŞTİ

Karşılaşma öncesi bir grup Brugge taraftarı, sokaklarda adeta terör estirmişti. Türk taraftarlarımza karşı orantısız güç kullanan Belçikalı taraftarlara Polis güçleri bile yetersiz kalmıştı.

TÜRK TARAFTARLAR ÖLÜMDEN DÖNMÜŞTÜ

Maç öncesindeki olaylar maç içinde de devam etmişti.. Bruggeli taraftarlar maç içinde Galatasaray bayrakları yakmıştı.. Sarı kırmızılı taraftarlar da buna cevap olarak Brugge atkısı yakmıştı..

Belçika gibi bir ülkede bu denli spor zafiyeti olması o dönem çok eleştirilmiş, bazı Türk taraftalarımız ölümden dönmüştü. 

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal