Brown, Simmons'a: 'Üçlük Atmayacaksan, Seni İstersen Bench'e Alabilirim'

Philadelphia 76ers antrenörü Brett Brown'ın, Ben Simmons üçlük atmayı kabul etmediği için, kendisini benche almayı düşündüğünü ve bunun için tartıştıklarını söyledi.

22.04.2020-11:24 - (Son Güncelleme: 22.04.2020-11:19) Brown, Simmons'a: 'Üçlük Atmayacaksan, Seni İstersen Bench'e Alabilirim'
Philadelphia 76ers antrenörü Brett Brown'ın, Ben Simmons üçlük atmayı kabul etmediği için, kendisini benche almayı düşündüğünü ve bunun için tartıştıklarını söyledi.

Brown'ın bu olaya karşı çıktığı ve Simmons'ı üçlük atmaya cesaretlendirme işini sürdüreceği söylendi.

23 yaşındaki süperstar, üçlük atmanın "eninde sonunda" oalcağını, fakat oyununun daha "durdurulamaz" taraflarını düşündüğünü söyledi:

"Bazı insanlar buna çok önem veriyor. Biraz gereğinden fazla. Bu durum, geriye dönüp 'İyi olduğum şeye odaklanayım' dememi sağladı. Sahada top çaldığımda, asist yaptığımda, boyalı alanda sayı bulduğumda olduğu gibi, kimsenin beni durduramayacağı şeyler var."

"Üçlüğün de geleceğini biliyorum. Asıl mesele, bunu rahatça yapabilmek. Bunun bir kısmı, sürekli antrenmanını yapmak. Çaprazdan rahatça hook atabilirim mesela, çünkü çok fazla denediğim için, gireceği konusunda kendime güveniyorum. Bana doğal geliyor. Üçlüklerde hiç öyle olmadı. Bunu bir vurgu noktası haline getirmeliyim. Şu anda %30'la atan adamlardan biri olabilirim. Ama %40'la atan adamlardan olmayı tercih ederim."

Koç Brown ise, şu sözleri dile getirdi:

"Ben'e dedim ki, 'Eğer şut atmak istemiyorsan, o zaman seni bench'e mi alayım. Çünkü bunu yapabilirim.' Bu rotaya gidebilir ya da bu konu alan boşluğuyla ilgili olduğu için ona koçluk yapmaya devam edebilirdik. Üçlüğü atmayı, topu alıp içeri girmeyi, boyalı alana girmeyi, ya da pas verecek başkasını bulma seçeneklerini hep çalıştık. Bunlar hep konuşuldu. Ben bu yolu tercih ettim. Yalnızca gerçekten doğru olduğuna inandığımızda buna yönleneceğiz. Bu noktaya kadar, kendisi zaten iki kez All-Star olmuş, kolejde dört numara oynamaktan, NBA'de point guard olmaya gitmiş bir çocuk. Hikayesi oldukça iyi."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal