Brezilyalı Yıldızın Annesi Kaçırıldı! İşte O Anlar

Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk’te forma giyen Brezilyalı yıldız Taison’un annesi kaçırıldı.

17.07.2018-15:38 - (Son Güncelleme: 17.07.2018-15:38)

Shakhtar Donetsk’te forma giyen Brezilyalı yıldız oyuncu Taison'un annesi, evlerinin önünden silahlı saldırganlar tarafından kaçırıldı.

Brezilya'nın Rio Grande du Sul eyaletinin Pelotas bölgesinde geçtiğimiz Pazartesi günü yaşanan olayda 30 yaşındaki yıldız futbolcu Taison'un annesi Rosangela Freda’nın evinin önünden zorla arabaya bindirildiği ortaya çıktı.

Yaşanan korkunç olay anbean güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Elindeki çiçekle evin kapısına kadar gelen bir adam Rosangela Freda'yı dışarıya çıkararak oyalıyor. Bu esnada evin önüne hızlıca yaklaşan siyah bir otomobilin içinden yüzü maskeli, silahlı adamlar iniyor. Araçtan inen maskeli adamları görür görmez kaçmaya çalışan talihsiz kadın ne yazık ki başarılı olamıyor ve yakalanarak zorla araca bindiriliyor. Ardından görüntülerde Freda'nın yakınlarının çığlıklar atarak yardım istediği görülüyor.

SALDIRGANLAR YAKALANDI

Olaya ilişkin başlatılan geniş kapsamlı operasyonun ardından polis Rosangela Freda'yı şüpheli bir kamyonetin arkasında sağlıklı bir halde buldu. Saldırıyı düzenleyen 4 kişinin de yakalanarak tutuklandığı ifade edildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal