Brezilyalı Oyuncu Mariano Galatasaray'da Kalıyor

Devre arası transfer dönemi ile birlikte kadrosunda büyük değişiklikler yapan Galatasaray’da kadroda düşünülmeyen futbolcularla da yollar ayrılmak istenmişti.

28.01.2020-13:43 - (Son Güncelleme: 28.01.2020-13:41) Brezilyalı Oyuncu Mariano Galatasaray'da Kalıyor

Devre arası transfer dönemi ile birlikte kadrosunda büyük değişiklikler yapan Galatasaray’da kadroda düşünülmeyen futbolcularla da yollar ayrılmak istenmişti.

Sarı-kırmızılılar, bir dönem gözden çıkardığı Mariano ile devam etme kararı aldı. Başarılı teknik direktör Fatih Terim, Linnes ve Şener'den istediğini alamadı.

Brezilyalı sağ bek Mariano, Galatasaray'da kaldı. Sarı kırmızılılar da yabancı sayısının fazlalığı sebebiyle kadroda düşünlmeyen Mariano, yeniden takımın banko oyuncuları arasında yerini aldı. Maç eksikliği olan Linnes'in istenen performansı sergileyememesi sebebiyle şans verilen Brezilyalı oyuncu, Konyaspor karşılaşmasındaki performansı olumlu not aldı.

Tecrübesi ve kalitesi ile Mariano'yu elde tutma kararı veren teknik direktör Fatih Terim'in bu kararı vermesinde Brezilyalı yıldızın yükselen performansının yanı sıra, Linnes'in istenen seviyede olamaması ve Şener'in de beklentilere yanıt gösterememesi etkili oldu.

Galatasaray’da yarım sezon sözleşmesi olan Mariano forma giymeye devam edecek. Linnes ise sol bekte Saracchi'nin, sağ bekte ise Mariano'ya alternatifi olarak takımda kalacak.

17 yabancı futbolcusu bulunan sarı-kırmızılılarda yabancı kontenjanı sebebiyle sezonu kapatan Luyindama ile beraber Nzonzi ve Nagatomo ile yollar ayrılacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal