Brezilya Basınından Robinho İçin Santos İddiası

Başakşehir ile olan sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Robinho için transfer iddiaları gelmeye başladı. Brezilya basını Robinho'nun Santos'a geri döneceğini yazdı.

10.03.2020-15:30 - (Son Güncelleme: 10.03.2020-15:16) Brezilya Basınından Robinho İçin Santos İddiası

Brezilya ekiplerinden Atletico Mineiro'da gösterdiği performansla eski günlerine dönen Robinho, Türkiye Süper Ligi ekiplerinden Sivasspor'a transfer oldu. Burada geçirdiği 1.5 yılda ligin etkili hücum oyuncuları arasına giren Robinho, Geçtiğimiz yıl devre arasında şampiyonluk yarışı veren Medipol Başakşehir'e transfer oldu. İstanbul ekibinde 18 maça çıkan Robinho, 4 gol 3 asistlik katkıda bulundu. 

Medipol Başakşehir bu sene de şampiyonluk yarışında üst sıralarda yer alırken, Robinho'dan çıktığı 17 maçta gol ya da asist katkısı alamadı. Bu durum ise Robinho'nun Başakşehir'deki geleceğini etkiledi. Başakşehir yönetimi, sözleşmesi bitecek olan Brezilyalı futbolcu ile sözleşme yenilemeye sıcak bakmıyor. 

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Robinho hakkında transfer haberleri de gelmeye başladı. Brezilya basını 36 yaşındaki futbolcunun eski takımı Santos'a döneceğini yazdı. Öte yandan Robinho'nun burada aylık 92 bin euro kazanacağı da öne sürüldü.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal