Brecka: 'Quaresma'ya Büyük Saygım Var'

Sezon arasında Kasımpaşa'ya gelen Çek defans Tomas Brecka, ülkesinde yayın yapan sport.cz'ye açıklamalarda bulundu.

08.02.2020-08:51 - (Son Güncelleme: 08.02.2020-08:51) Brecka: 'Quaresma'ya Büyük Saygım Var'

Ara transfer döneminde Jablonec'ten Kasımpaşa'ya gelen Tomas Brecka, ülkesinde Türkiye tecrübesi ile alakalı röportaj yaptı.

Brecka, çok kısa zaman içinde transferinin resmileştiğini aktararak dünya yıldızı Ricardo Quaresma'ya olan sevgisini dile getirdi ve Türkiye'deki hedeflerini anlattı.

"5 Günde Her Şey Değişti"

"Geçtiğimiz ay benim için çalkantılı geçti. Jablonec'te kış dönemi hazırlıklarımı yaparken hayatımın bu kadar değişeceğini bilmiyordum. Sonra birden Kasımpaşa'nın teklifi geldi. 5 gün içinde bir tekneden suya dalar gibi oldum."

"Kasımpaşa İyi Ama Ligde Kötü"

"Yurtdışında oynama şansı her futbolcuya gelebilecek bir şey değil. Bu anlamda ben de zor ikna olmadım. Kasımpaşa'nın büyük bir kulüp olduğunu biliyordum ama ligdeki yerimiz iyi değil. 3 gün düşünmek zorunda kaldığım tek sebep buydu."

"Ricardo Quaresma'ya Büyük Saygım Var"

"Ricardo Quaresma'ya yaptıkları nedeniyle büyük saygım var. Soyunma odasına ilk girdiğimde biraz gergindim. Onu gördüm ve çok normal ve kişiliği harika bir insan. Havalimanında herkes onunla resim çektirmek istiyor ve ben de uzaktan bakıp 'bu gerçekten zor' diyorum"

"Türkiye'deki Oyuncular Yavaş Ama Yetenekli"

"Türkiye'deki oyuncuylar çok süratli değil ama yetenekleri var. Bireysel kaliteleri ön planda. Benim oyun olarak kendime güvenim var. Ligde 3 maç oynadım. Eğer iyi oynarsam kalacağım, oynayamazsam dışarıda kalacağımı biliyorum"

"Galatasaray maçında bizi önemli bir düello bekliyor."

"Ülkemizin dışında futbolun nasıl oynandığını görmek için biraz da transfer olmak istedim. Galatasaray maçında bizi önemli bir düello bekliyor. Quaresma gibi oyuncuları görerek bizler de pozitif etkiyi alacağız ve bizim için itici kuvvet olacak"

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal