'Böyle Kart Gösterirseniz Sahada Oyuncu Kalmaz'

TFF 1. Lig'in 21. hafta maçlarında evinde Boluspor'u 2-1 mağlup eden Altay'ın teknik adamı Ali Tandoğan, çalıştıklarını sahaya yansıtarak karşılaşmada galip geldiklerini vurgulayarak, "Daha önümüzde çok karşılaşma var, maç maç ilerleyeceğiz." ifadelerini kullandı.

10.02.2020-12:25 - (Son Güncelleme: 10.02.2020-12:16) 'Böyle Kart Gösterirseniz Sahada Oyuncu Kalmaz'
Tandoğan, karşılaşmanın sonrasında gerçekleşen basın toplantısında, Boluspor’un ligdeki durumu yüzünden maçın zor geçeceğini düşündüklerini ve bunun da olduğunu aktardı.

3 puan aldıkları için mutlu olduklarını belirten Ali Tandoğan, şu sözleri söyledi:

"Yediğimiz golden sonra yapmış olduğumuz iki değişiklik vardı. Bu değişikliklerden sonra hemen golü bulduk. Taraftarımızla beraber o coşkuyu arkamıza aldıktan sonra ciddi bir baskı uygulamaya başladık. Çalıştıklarımızı sahaya yansıttık ve sonucunda bir maçı daha kazandık. Daha önümüzde çok karşılaşma var, maç maç ilerleyeceğiz. Oyuncularıma ve tüm çalışanlarımıza vermiş oldukları mücadeleden dolayı teşekkür ederim."

Özköylü: "Bu takımın ligin sonuncusu olması gerçekten inanılmaz"

Boluspor Teknik Adamı Osman Özköylü, iyi efor sarfetmelerine karşın yenildikleri için üzüntü duyduğunu söyleyen Hoca şöyle konuştu:

"İkinci yarı maçın başında yine her zamanki hatalarımızdan bir tanesini yaptık. Topla gereksiz bir şekilde fazla oynama, orta sahada gereksiz şekilde risk almak bizim kalemizde gol görmemize sebep oluyor."

"Her pozisyona sarı kart verdi. O kadar ucuz, o kadar basit sarı kartlar ki. Rakip takımın sağ beki bizim oyuncumuzun ayaklarını yerden kesiyor, sarı kart göstermiyor. Gökhan olması gereken bir müdahaleyi yapıyor, faul ama sarı kart çıkarıyor. Bu kadar ucuz kart olmaz. Böyle kart gösterirseniz sahada oyuncu kalmaz."

"İkinci devre öncesinde bir sürü yeni transfer yaptık, iyi oynuyoruz, oynadığımız maçlarda gösterdiğimiz mücadele çok iyi. Bu maçta ilk 45 dakika çok iyi ama ne oluyorsa bir anlık hata yapıyoruz, faturası bize ağır oluyor. Takıma katkı yapamamaktan dolayı, üzgünüm. Artık makas daraldı, maç sayısı azaldı. Bu takımın ligin sonuncusu olması gerçekten inanılmaz. Yönetimimizle oturacağız, konuşacağız kan değişikliği yapılması gerekiyorsa, yapılsın. Önemli olan burada Boluspor. Yapılması gereken şey neyse oturup ona göre kararımızı vereceğiz."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal