Böyle Hakem Hatası Görülmedi! Skandal Karar

İskoçya Championship’te Partick Thistle ile Greenock Morton takımları arasında oynanan karşılaşmada inanılmaz bir hakem hatası meydana geldi.

04.09.2018-13:29 - (Son Güncelleme: 04.09.2018-13:36)

Partick Thistle ile Greenock Morton arasında oynanan İskoçya Championship karşılaşmasında futbol sahalarında görülmemiş bir hakem hatası yaşandı.

Partick Thistle forması giyen Kris Doolan’ın ceza sahası içindeki harika şutu nizami bir biçimde ağlarla buluşmasına karşın hakem tarafından gol değeri kazanmadı. Karşılaşmaya taç atışıyla devam edildi.

Partick Thistle kulübü, resmi Twitter hesabından bu skandal olay için “Çizgiyi geçmedi mi? Siz karar verin” ifadesini kullandı.

Pozisyonda Kris Doolan’ın vuruşu önce üst direğe çarptı, sonrasında da yan ağlara vurdu. Doolan’ın şutunun hızından dolayı top yan ağlara çarpıp tekrar oyun alanına döndü. Partick Thistle oyuncuları karşılaşmada 2-0 öne geçmenin sevincini yaşarken, Greenock Morton takımı oyuncuları golün üzüntüsünü yaşıyordu. Bu esnada Greenock Morton takımından bir oyuncu, yenilen ikinci gole tepki göstererek topa rastgele bir vuruş yaptı. Hakemlerin gol kararını geçerli saymaması üzerine karşılaşma, topa sinirinden vuran Greenock Morton takımının oyuncusu sayesinde taç atışıyla kaldığı yerden devam etti. Deyim yerindeyse “buz gibi golü” maçın hakemleri atladı.

Bu karar sonrasında hem Partick Thistle, hem de Greenock Morton takımı oyuncuları şaşkına döndü. Karşılaşma ise Partick Thistle lehine 1-0 sonuçlandı.

Karşılaşma sonrası pozisyona dair açıklamada bulunan Partick Thistle takımı teknik direktörü Alan Archibald “Bu inanılmaz. Karşılaşmanın ikinci yarısının 10 dakikası geçmişken 2-0 öne geçsek bizim için çok rahat bir öğleden sonra olacaktı. Fakat hakemler, bu kadar net bir golü vermediler. İnanamıyorum.” ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal