Bordo Mavili Ekipte Korkutan Sakatlık!

Spor Toto Süper Lig'de son 2 haftaya girilirken, gelecek sezon Avrupa kupalarına katılmak isteyen Trabzonspor, Bursaspor ile karşılaşacağı mücadelenin hazırlıklarını sürdürdü.

10.05.2018-16:06 - (Son Güncelleme: 10.05.2018-15:59) Bordo Mavili Ekipte Korkutan Sakatlık!

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 33’üncü haftasında Bursaspor deplasmanında oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün gerçekleştirdiği idmanla devam ettirdi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde teknik direktör Rıza Çalımbay idaresinde yapılan idmanda sakatlıkları bulunan Burak Yılmaz, Hugo Rodallega, Fabian Castillo, Kamil Ahmet Çörekçi ve Sami Can yer almazken, sakatlıkları süren Uğur Demirok ve Onur Kıvrak takımdan ayrı olarak yürüyüş gerçekleştirdi.

İdmanda taktik ağırlıklı çalışma yapılırken, tam sahada oynanan çift kale maç esnasında Ogenyi Onazi bir sakatlık geçirdi. Sağlık ekibinin hemen müdahale ettiği Nijeryalı oyuncu, ağrıları sürünce antrenmana devam edemedi ve sahadan ayrıldı.

Sakat ve cezalı futbolcu sayısının çok olduğu dönemde bordo-mavili ekipte Bursaspor maçı öncesi yaşanan bu sakatlık herkesi korkuttu. Onazi’nin darbeye bağlı ağrılarının bulunduğu, durumunun ciddi olmadığı belirtildi.

Trabzonspor, Bursaspor maçı hazırlıklarını yarın gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal