Bordo Mavili Ekipte Bir Sakatlık Daha! 3 Hafta Yok

Trabzonspor üst üste gelen sakatlık haberleriyle sarsıldı. Bordo mavili ekipte sezonu kapatan Kamil Ahmet Çörekçi’nin ardından bir kötü haber de Uğur Demirok’tan geldi.

23.04.2018-16:06 - (Son Güncelleme: 23.04.2018-16:06) Bordo Mavili Ekipte Bir Sakatlık Daha! 3 Hafta Yok

Trabzonspor’un Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında Demir Grup Sivasspor’la karşılaştığı mücadelede sakatlanan oyuncularından üst üste kötü haberler gelmeye devam ediyor.

Bordo mavili ekibin Medical Park’ta konuk ettiği Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında sakatlanan iki oyuncusu Kamil Ahmet Çörekçi ve Uğur Demirok’tan arka arkaya kötü haber geldi.

Karadeniz temsilcisinde Kamil Ahmet Çörekçi’nin sezonu kapatmasının ardından Uğur Demirok'un da sakatlığı nedeniyle 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Trabzonspor resmi internet sitesinden konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle;

"Sağlık ekibimiz tarafından Demir Grup Sivasspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan oyuncularımız Uğur Demirok ve Kamil Ahmet Çörekçi'nin son durumları hakkında açıklama yapıldı.

Yapılan muayene ve çekilen MR sonuçlarına göre;

Uğur Demirok'un sağ arka adale hamstring kasında yaralanma tespit edilmiş olup yaklaşık 2-3 hafta sürecek bir tedavi yapılacağı, Kamil Ahmet Çörekçi'nin ise sağ diz iç yan bağında grade 2 (2. Derece) yaralanma tespit edilmiş olup 3-4 haftalık bir tedavi programı uygulanacağı belirtildi."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal