'Bonservisimi Verin Gideyim'

Galatasaray yönetimi, Belhanda’nın sonrasında Fegholui’den gelen şok teklifle sarsıldı. Belhanda’nın arkasından Cezayirli oyuncu Feghouli’de ‘Bonservisini bedava verin, yoksa gitmem’ yanıtını verdi.

17.07.2020-10:26 - (Son Güncelleme: 17.07.2020-10:23) 'Bonservisimi Verin Gideyim'

'Benden para kazanamazsınız' manşeti atılan Younes Belhanda'dan sonra Sofiane Feghouli'de de sarı-kırmızılı ekibin işini zora sokan benzer bir gelişme yaşandı. Trabzonspor karşılaşmasında gördüğü kırmızı kartla Galatasaray'daki sonunu hazırlayan Feghouli, 10 gün önce yönetim tarafından satış listesine eklendi ve deneyimli futbolcu 'Kendine kulüp bul' mesajı gönderdi. Katar ekipleri ile iletişime geçtiği aktarılan Feghouli, kendisine bonservis verecek kulüp bulamadı.

Feghouli için istekli olan Katar takımları, 30 yaşındaki futbolcuya transfer için Galatasaray'dan kontratını alıp serbest kalma maddesi koştu. 3 milyon 850 bin euro garanti maaşla Falcao'dan sonra en fazla kazanan oyuncu olan Cezayirli yıldızın 2 sene daha kontratı yer alıyor.

Belhanda ve Feghouli'den bonservis ücreti kazanma planları yapan sarı-kırmızılı idareciler, Kuzey Afrikalı futbolculardan gelen olumsuz haberlerle bir anda köşeye sıkıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal