Boluspor, Sait Karafırtınalar ile Yollarını Ayırdı!

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Boluspor’da teknik direktör Sait Karafırtınalar ile yollar ayrıldı.

21.01.2019-13:50 - (Son Güncelleme: 21.01.2019-13:47) Boluspor, Sait Karafırtınalar ile Yollarını Ayırdı!

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında yarın Galatasaray’la karşılaşacak Boluspor’da teknik direktör Sait Karafırtınalar dönemi sona erdi.

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Osmanlıspor karşılaşmasının ardından hocamızla konuşarak karşılıklı, iyi niyetle kendimize ve hocamıza Boluspor'un önünün açılması gerektiğini belirttik. Takıma heyecan ve taze kan gerekiyor. Hocamızla en iyi biçimde yollarımızı ayırma kararı aldık. " dedi.

Kulüp tesislerinde gerçekleşen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Necip Çarıkçı, geçen sene Sait Karafırtınalar ile iki yıllık bir sözleşme imzaladıklarını ve geçen sezon büyük bir başarı göstererek takımın play-off'a kaldığını anımsattı.

Bu sezon Gençlerbirliği ile birlikte ilk devrede önemli bir çıkış yakaladıklarını vurgulayan Çarıkçı, "İlk on karşılaşmada iyi bir başarı sağladık. Herkes bu başarının sürmesini beklerken alınan beraberlik ve yenilgiler neticesinde takım içerisinde çözülmeler başladı. Takımımız belki maç kazanmış olsaydı bu durum oluşmazdı. Bizim Sait hocamızla birlikte uzun süreli projelerimiz vardı ancak maalesef bunlar futbolun kaderi. Fenerbahçe de aynı kaderi paylaşıyor." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal