Boluspor, Orhan Kaynak’a Emanet!

Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor, teknik direktör Sait Karafırtınalar ile yolların ayrılmasının ardından göreve Orhan Kaynak’ı getirdi.

28.01.2019-12:53 - (Son Güncelleme: 28.01.2019-12:51) Boluspor, Orhan Kaynak’a Emanet!

Boluspor, Sait Karafırtınalar’dan boşalan teknik direktörlük görevi konusunda Orhan Kaynak ile sezon sonuna dek anlaşma sağladı.

Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen imza töreninde, Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, teknik direktör Orhan Kaynak, yöneticiler ve yardımcı antrenörler yer aldı.

Törende açıklamalarda bulunan Necip Çarıkcı, bir hafta önce Sait Karafırtınalar’la yollarını ayırdıklarını anımsatarak, "Bu süreçte altyapı hocalarımızla Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray müsabakasına, ligde de Tetiş Yapı Elazığspor karşılaşmasına çıktık. Altyapı hocalarıma teşekkür ediyorum. Bizi iki mücadelede de en iyi biçimde temsil ettiler." ifadelerini kullandı.

Çarıkcı, bu dönemde teknik direktör Orhan Kaynak ile masaya oturduklarını kaydederek, "Görüşme neticesinde de Orhan Kaynak hocamızla sezon sonuna dek anlaşmaya vardık. İnşallah Ümraniyespor karşılaşmasıyla da bir seriye başlamak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal