Bölgesel Amatör Lig Oyuncularının Corona Günleri

Dünyayı sarıp hırpalayan coronavirüs salgınıyla beraber Spor Toto Bölgesel Amatör Lig de (BAL) durduruldu. Evlerinde karantinada olan BAL oyuncularından açıklamalar...

28.03.2020-11:35 - (Son Güncelleme: 28.03.2020-11:36) Bölgesel Amatör Lig Oyuncularının Corona Günleri
Dünyayı sarıp hırpalayan coronavirüs salgınıyla beraber Spor Toto Bölgesel Amatör Lig de (BAL) durduruldu. Oyuncular ise tekrardan top koşturacakları günü sabırsızlıkla bekliyor.

Yalovaspor'da top koşturan forvet oyuncusu Alperen Topçular, "Bölgesel Amatör Lig'de 10'uncu Grup'ta şampiyonluğa oynuyoruz. Ekonomik ve sosyal anlamda biz de çok etkilendik ama burada sağlığımız söz konusu. O yüzden evinde kal, hayatta kal Türkiye" dedi.

OGÜN ÇEBİ: "MAĞDUR OLAN AİLELERE YARDIM EDELİM"

Tekirdağspor ile BAL'da zirve yarışında mücadele eden file bekçisi Ogün Çebi, "Ülke ve dünya olarak zor bir süreçten geçiyoruz. İnşallah kısa sürede bu salgını atlatırız. Liglerin ertelenmesinden sora kulübümüz bizi evlerimize gönderdi. İmkanlar dahilinde evde idmanlar yapıyoruz. Bu döneme kadar kulübümüz bizi mağdur etmedi, bu süreçte de mağdur edeceğini düşünmüyorum. Sağlığımız için devletimizin uyguladığı tedbirlere uyalım, evlerimizde kalalım. Evlerinde kaldığı için bu süreçte mağdur olan ailelerimiz var, elimizden geldiğince de bu ailelere yardımda bulunalım" ifadelerini kullandı.

SERDAL ÖZ: "AİLEMLE KARANTİNADAYIM"

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Edirnespor'un forvet oyuncusu Serdal Öz de, "Koronavirüs nedeniyle ailemle karantinadayım. Biz de sporcular olarak çalışmalarımızı imkanlar dahilinde evde yapıyoruz. Tabii ki futbol bizim için gelir ve imkan açısından önemli. Tüm ülkede olduğu gibi, önemli olan sağlığımız diyoruz. Bu nedenle herkese evde kal diyoruz" sözlerini söyledi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal