Boca Juniors Taraftarı Libertadores Finali Öncesi Takımını Uğurladı!

Boca Juniors taraftarı, Madrid’de River Plate ile oynanacak Libertadores Kupası finali rövanşı öncesi takımlarını uğurladı.

05.12.2018-12:13 - (Son Güncelleme: 05.12.2018-12:11) Boca Juniors Taraftarı Libertadores Finali Öncesi Takımını Uğurladı!

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'de toplanan yüzlerce Boca Juniors taraftarı, takımlarını Libertadores Kupası finali rövanşı için karşılaşmanın oynanacağı Madrid'e yolcu etti.

Boca Juniors’un stadyumu Estadio Alberto J. Armando, bilinen ismiyle La Bombonera Stadı yakınındaki Lezama Parkı'nda (Parque Lezama) bir araya gelen taraftarlar takımlarının bayrağını açtı.

Boca Juniors kafilesi başkent Bounes Aires'ten havai fişekler, meşaleler ve tezahüratlar eşliğinde ayrıldı. Takımın yolculuğu öncesi konuşan bir Boca Juniors taraftarı, kaybetmeleri durumunda hayatının eskisi gibi olmayacağını kaydetti. Taraftar, "Eğer Boca Juniors kazanamazsa çok üzüleceğim. Evden bile çıkamam. Daha önce gittiğim mekanları değiştirmem gerekir. Bizim adımıza çok büyük bir his." ifadelerini kullandı.

River Plate'in sahasında gerçekleşmesi planlanan finalin rövanşı, yaşanan olaylar nedeniyle iki kez ertelenmiş, Güney Amerika Konfederasyonu, güvenlik sebebiyle finali İspanya'nın başkenti Madrid'de oynatmaya karar vermişti.

Güney Amerika'nın en büyük takımının belirleneceği karşılaşma, 9 Aralık'ta Real Madrid'in sahası Santiago Bernabeu'da oynanacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal