Boateng: Manchester United’ın Teklifini Reddettim

Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih forması giyen Jerome Boateng, yaz transfer dönemine ilişkin çarpıcı bir itirafta bulundu.

13.09.2018-17:05 - (Son Güncelleme: 13.09.2018-17:00) Boateng: Manchester United’ın Teklifini Reddettim

Bayern Münih’in tecrübeli stoperi Jerome Boateng, Almanya’nın en çok okunan gazetelerinden Bild'e yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Manchester United beni transfer etmek istedi. Bayern Münih'ten sebepsiz yere ayrılmak istemedim ancak yeniden meydan okumak için heyecanlıydım. Bayern Münih’te kendimi iyi hissediyorum… Burası dünyanın en büyük takımlarından birisi. Transfer teklifinde bulunan Jose Mourinho'yu telefonla aradım ve ona, 'Bayern Münih'ten ayrılmam çok zor. Eğer ayrılacak olursam da, Bayern Münih'i zirvede tutmak adına her şey yolunda olmalı. Niko Kovac bana, takım ve kendisi için önemli olduğumu hissettirdi.' dedim ve bana gösterdiği ilgiden dolayı onur duyduğumu belirterek kendisine teşekkür ettim."

2014’te Brezilya’da düzenlenen Dünya Kupası’nda Alman Milli Takımı ile şampiyonluk yaşayan Jerome Boateng, Bayern Münih'te ise 6 Bundesliga, 1 Şampiyonlar Ligi, 1 UEFA Süper Kupa, 1 FIFA Kulüpler Dünya Kupası, 3 Almanya kupası ve 4 Almanya Süper Kupa kazanmayı başardı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal