Boateng Kardeşler Kavgası

Kevin-Prince ve Jerome Boateng kardeşleri futbolla yakından ilgilenenler bilirler. Onlar hakkında bilinmeyen konulardan biri ise neden küstükleri ve kavga ettikleri... Pek çok futbolsever bu soruya “Boateng kardeşler kavgası” başlığıyla yanıt arıyor. Merak edilen bu sorunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

19.01.2019-17:54 - (Son Güncelleme: 19.01.2019-17:50) Boateng Kardeşler Kavgası

Babaları bir, anneleri farklı Kevin-Prince Boateng ve Jerome Boateng kardeşlerden büyüğü olan Kevin-Prince kariyerini İtalya Serie A ekibi Sassuolo’da, kardeşi Jerome ise Bayern Münih’te sürdürüyor.

Babaları Ganalı olan kardeşlerden Kevin-Prince A milli takım düzeyinde tercihini babasının ülkesinden yana kullanırken, kardeş Jerome ise tercihini annesinin ülkesi Almanya’dan yana kullandı. Aslında ikili arasındaki küslük ve kavganın başlangıcı buydu.

2010 Dünya Kupası D Grubu’nda Gana ile Almanya’yı karşı karşıya getiren maçta birbirlerine rakip olan ikiliden Kevin-Prince, Dünya Kupası öncesi Alman basını tarafından adeta ‘hain’ ilan edilmişti.

O dönem kariyerini İngiltere Premier Lig ekibi Portsmouth’ta sürdüren Kevin-Prince, FA Cup finalinde Chelsea ile oynanan maçta dönemin Alman Milli Takımı kaptanı Michael Ballack’ı sakatlamış ve yıldız oyuncunun Dünya Kupası’nda forma giyememesine neden olmuştu.

Bu olay sonrası Alman basını, Kevin-Prince’in Alman Milli Takımı kadrosuna çağrılmadığı için Michael Ballack’ı bilerek sakatladığını iddia etmişti. Bu olaylardan çok etkilenen Jerome Boateng de ağabeyine küsmüş ve aralarında problem yaşanmıştı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal