Bilal Ceylan

Beşiktaş'a yeni transfer olması üzerine gündeme gelen Bilal Ceylan'ın kim olduğu futbolseverler tarafından araştırılmaya başlandı. Eskişehirspor'dan transfer olan Bilal Ceylan kimdir? Bilal Ceylan kaç yaşında, nerelidir?

16.01.2021-12:49 - (Son Güncelleme: 16.01.2021-12:49) Bilal Ceylan

Eskişehirspor'un sağ beki Bilal Ceylan, Beşiktaş'ın kadrosuna katılıyor. Siyah-beyazlıların 350 bin Euro bonservis bedeli ödeyeceği futbolcunun kim olduğu merak ediliyor. Bilal Ceylan kimdir? Bilal Ceylan kaç yaşında? Bilal Ceylan'ın oynadığı takımlar hangileri?

BİLAL CEYLAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NEREDE DOĞDU?

Karakartal'ın yeni transferi Bilal Ceylan hakkında araştırmalar yapılmaya başlandı. 7 Eylül 2003 doğumlu Ceylan, Eskişehir'de dünyaya geldi. Futbol hayatına, Siyah Kırmızılı takımın altyapısında 9 yaşındayken girdiğini belirten Ceylan, alt yaş gruplarında forma giydikten sonra 2019 yılının Aralık ayında profesyonel sözleşme imzaladı.

BİLAL CEYLAN KAÇ MAÇTA FORMA GİYDİ?

Adı Fransız ekibi Lille ve Fenerbahçe'de de anılan Bilal, Eskişehirspor'da ilk sezonda 5 resmi maçta forma giydi. Bu sezon ise 18 resmi maçta görev aldı.

Beşiktaş'a yeni sezonda dahil olacak olan 17 yaşındaki Ceylan, sezon sonuna kadar Eskişehirspor’da forma giymeye devam edecek. Sağ bek mevkisinde forma giyen Ceylan, sağ ayağına hakimdir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal