Bilal Başacıkoğlu’nun Hedefi Milli Takım!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor’un Feyenoord’dan transfer ettiği Bilal Başaçıkoğlu, "Hedefim ilk olarak Kayserispor’da ardından da milli takımda kalıcı olmak" dedi.

14.07.2018-10:43 - (Son Güncelleme: 14.07.2018-10:40) Bilal Başacıkoğlu’nun Hedefi Milli Takım!

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Erzurum'da kamp yapan Kayserispor'da yeni transfer Bilal Başaçıkoğlu, idman bitiminde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Sarı kırmızılı ekibin geride kalan sezonda iyi performans gösterdiğini vurgulayan 23 yaşındaki kanat oyuncusu, "Kayserispor, geçtiğimiz sezon özellikle ligin ilk yarısında iyi bir performans sergilemişti. Daha sonra bir düşüş yaşadılar. Umarım yeni sezonda takım olarak iyi bir performans ortaya koyar ve Avrupa kupalarına katılabiliriz. Takımımız çok iyi" dedi.

“MİLLİ TAKIMDA KALICI OLMAK İSTİYORUM”

Yeni sezonda Kayserispor’da göstereceği performansın ardından A Milli Takım kadrosuna seçilmeyi hedeflediğini belirten Başaçıkoğlu, "Feyenoord'da ilk 11’de çok fazla forma giyemiyordum ancak burada daha fazla forma şansı bulabileceğimi düşünüyorum. Fatih Terim döneminde milli takıma çağrılmıştım fakat Lucescu döneminde henüz milli takıma hiç çağrılmadım. İnşallah yeni sezonda kendisiyle buluşuruz. 2018-2019 sezonunda hedeflerim ilk olarak takımımla sezonu ilk 6’da tamamlamak. Daha sonra Umut ağabeyim ve diğer golcülerimize asist yapmak. Kayserispor’da iyi bir performans ortaya koyarak A Milli Takım’da kalıcı olmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal