Bıçaklı Saldırıya Uğrayan Mesut Özil İlk Defa Konuştu!

Mesut Özil'e Londra'da bir restoran çıkışında bıçaklı saldırı düzenlendi.. O görüntüler güvenlik kamerasına böyle yansıdı.

27.07.2019-08:29 - (Son Güncelleme: 27.07.2019-08:26) Bıçaklı Saldırıya Uğrayan Mesut Özil İlk Defa Konuştu!

Türk oyuncu Mesut Özil dün sabah saatlerinde şok edici bir olayla karşı karşıya geldi.. Londra'da Arsenal'de oynayan takım arkadaşı Kolosinac ile bir restoranda yemek yedikten sonra arabalarına binmek için dışarı çıkan yıldız oyuncular, eli bıçaklı bir adam tarafından saldırıya uğradı. Mesut Özil saldırıda panik yapıp arabasına binerken, takım arkadaşı Kolosinac Mesut Özil'i korudu ve saldırganlara adeta bir kahraman edasıyla korkusuzca saldırdı.

Olayı çevrede bulunanlar şöyle özetledi

"Tamamen delice ve tuhatfı. Arabası orada yolun ortasında duruyordu. Özil, bıçakla kovalanan herkes gibi korkudan neye uğradığını şaşırmıştı. Hayatını kurtarmak için kaçıyordu." diye konuştu.

Soygun amaçlı bir saldırı

İngiltere polisi olayın üstüne düşerken soygun ihtimali üzerinde duruluyor. Mesut Özil olaydan hemen sonra, civarda bulunan Likya isimli bir Türk restorana sığındı ve kendine geldi.. Saldırıyı yapan soyguncu tüm müdahalelere rağmen kaçmayı başardı.. Londra polisi şimdi o saldırganı arıyor.

Mesut Özil konuştu

Mesut Özil, "Farklı bir deneyimdi; ama şu anda iyiyiz" diye konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal