Beşiktaş’tan Sürpriz Atak! Fenerbahçeli Yıldız İçin Düğmeye Basıldı

UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Malmö karşılaşmasının ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in yönetimden devre arası transfer döneminde bir golcü talep ettiği öğrenilirken, siyah beyazlıların listesinde Fenerbahçeli bir oyuncu yer alıyor.

06.10.2018-14:32 - (Son Güncelleme: 06.10.2018-14:26) Beşiktaş’tan Sürpriz Atak! Fenerbahçeli Yıldız İçin Düğmeye Basıldı

Beşiktaş devre arası transfer sezonu için şimdiden forvet adaylarını netleştirmeye başladı…

Siyah beyazlı ekip, transferin son günlerinde takımın 1. santrforu olan Alvaro Negredo ile yollarını ayırdı ancak geride kalan haftalarda kadroda yer alan forvetlerinden yeteri kadar verim alamadı.

Kadroda yer alan Love, Larin gibi isimlerden istediği katkıyı alamayan Beşiktaş’ın hedefinde Fenerbahçe’de forma şansı bulamayan Roberto Soldado’nun olduğu belirtildi. Siyah beyazlı yönetim, düşük bir bonservis bedeli karşılığında İspanyol forveti takıma kazandırmayı düşünüyor.

Beşiktaş’ta yöneticilerin Ocak ayında hem İspanyol golcü hem de Fenerbahçe ile görüşme sağlayarak resmi teklifte bulunacağı bildirildi. Ancak bu transferde kilit nokta Fenerbahçe'nin tavrı olacak... Sarı lacivertli ekip maaş yükünden kurtulmak adına teklife sıcak bakabilir. Fakat yönetimin olası taraftar tepkisinden çekinerek teklifi kabul etmeme olasılığı da bulunuyor.

Takvim

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal