Beşiktaş'tan Juan Jesus Atağı

Beşiktaş Yönetimi, Roma’nın yıldız savunmacısını transfer etmek için harekete geçti. Beşiktaşlı yetkililer, takımındaki 4 sezonluk macerasını lig bitiminde sona erdirmek için gün sayan 28 yaşındaki oyuncuyu bonservis bedeli olmadan getirmeyi planlıyor.

17.03.2020-10:04 - (Son Güncelleme: 17.03.2020-09:59) Beşiktaş'tan Juan Jesus Atağı

Teknik patron Sergen Yalçın’ın istediği doğrultusunda yeni sezon başlamadan transfer hareketlerine hızlı başlayan siyah- beyazlıların, defans hattı için çalışmalara başladığı ortaya çıktı. Domagoj Vida, Victor Ruiz ve Enzo Roco’dan oluşan savunma hattını güçlendirmek için atağa kalkan Kara Kartal’ın, İtalya Serie A ekibi Roma’nın Brezilyalı stoperi Juan Jesus’u listesine aldığı belirtildi. İtalyan ekibi ile olan sözleşmesi 2021 senesinde bitse de dönem sonunda takımdan ayrılmayı planlayan 28 yaşındaki futbolcu ile temasa geçmeye hazırlanan Beşiktaş’ın, tecrübeli sambacıyı bonservis ödemeden takımına katmayı planladığı belirtildi.

FORMA GİYEBİLECEĞİM BİR TAKIM İSTİYOR

Brezilya milli takımında 4 maçta sahaya çıkan Jesus, stoper bölgesi haricinde sol bek mevkiinde de görev alabiliyor. İtalya’nın köklü ekiplerinden Roma’da 4. yılını geçiren Jesus, 70’i ilk 11’de olmak üzere takımıyla 90 karşılaşmada görev aldı. Bu sezon başkent takımında sadece 4 maçta sahada olan 1,85’lik futbolcunun, daha çok süre alabileceği bir kulübe gitmek için ayrılık kararı verdiğini açıkladı. Yıldız futbolcu, 2017 yılında Inter’den Roma’ya 8 milyon Avro bedelle transfer olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal