Beşiktaş’tan Galatasaray’a Trasfer Çalımı

Beşiktaş ile Galatasaray'ın yarışında gülen taraf siyah-beyazlı kulüp oldu. Beşiktaş'ın Antalyaspor'un milli sağ beki Nazım Sangare'yi takımına kattı. Beşiktaş'ın Sangare’ye, transferde kolaylık sağlanacağı sözünü vererek imza attırdığı iddia edildi.

24.03.2020-12:10 - (Son Güncelleme: 24.03.2020-13:23) Beşiktaş’tan Galatasaray’a Trasfer Çalımı

Mariano’nun sözleşmesinin sezon bitiminde sona erecek olması nedeniyle Galatasaray, rotayı Antalyasporlu Nazım Sangare'ye döndürmüştü. Şener'in oynamasından memnun olmayan Fatih Terim'in, 2017’den bu zamana kadar Süper Lig’de istikrarlı çizgisiyle dikkat çeken Nazım Sangare'yi transfer etmek istediği iddia edilmişti. Beşiktaş, Sangare ile ilgili nabız yoklaması beklenen Galatasaray'dan çabuk davrandı.

Siyah Beyazlı kulübün, Nazım Sangare ile anlaşma durumuna geldiği ifade edildi. Antalyaspor’un sözleşmesini 2022’ye kadar uzattığı Sangare’ye, transferde kolaylık sağlanacağı sözü vererek imzayı attırdı.

GÖKHAN GÖNÜL İLE DEVAM EDİLECEK Mİ?

Takımda yer alan deneyimli sağ bek Gökhan Gönül’ün sözleşmesi ise sezon bitiminde sona eriyor. Siyah-beyazlılar Gökhan Gönül ile 1 sene daha yola devam etmek istiyor. Senelik 1.6 milyon Euro ücret kazanan 34 yaşındaki futbolcudan indirim yapması bekleniyor. Başarılı futbolcu bu sezon 23 maçta oynarken, 2 gol ve 3 asistlik performansıyla takıma katkı sağladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal