Beşiktaş'tan Fenerbahçe ve Başakşehir'e Transfer Çalımı!

Beşiktaş, Dorukhan Toköz'ün alternatifini, Dorukhan'ın eski takımı Eskişehir'de buldu. Beşiktaş Mehmet Özcan'a teklif yapmaya hazırlanıyor..

15.07.2019-15:48 - (Son Güncelleme: 15.07.2019-15:49) Beşiktaş'tan Fenerbahçe ve Başakşehir'e Transfer Çalımı!

Spor Toto Süper Lig'de Abdullah Avcı'lı Beşiktaş, transferde gaza basmaya başlıyor..

Bankalar Birliği ile yapılan anlaşmanın yarın sabah startıyla birlikte Tyler Boyd başta olmak üzere 4-5 takviye yapılacak.

Beşiktaş'ın Tyler Boyd transferini açıkladıktan hemen sonra Eskişehirspor'da forma giyen Mehmet Özcan için de resmi teklif yapacak.

Beşiktaş yöneticilerinin özel ilgilendiği 20 yaşındaki Mehmet Özcan transferi için Eskişehir cephesi ile görüşme sağlandı. Fenerbahçe ve Başakşehir'in de Mehmet ile ilgilendiği bilinirken genç oyuncu Beşiktaş'a transfer olmak istiyor..

BEŞİKTAŞ’I İSTİYORUM

Beşiktaş'ın teklifine olumlu yanıt veren ve Fikret Orman'a "Beşiktaş'ta oynamak istiyorum" mesajı yollayan genç oyuncunun gösterdiği bu dik duruş Beşiktaş'ın elini güçlendiriyor.

FENERBAHÇE VE BAŞAKŞEHİR DEVREDE

Fenerbahçe ve Başakşehir'in de bu transferde yer alması Eskişehirspor'un kafasını karıştırıyor. Genç oyuncunun diğer takımları reddettiği ve sadece Beşiktaş'ta oynamak istediğini Eskişehirspor yönetim kuruluna bildirdiği öğrenildi.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal